![]() |
|
307 Premium XT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onurozgr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 Saat 00:13 |
Arkadaşlar.
Yaklaşık 1 ay önce 307 Premium Xt aldım. Araç gedrçekten bir çok anlamda güzel, konforlu.. Ama bu hoparlörler beni arabadan inanılmaz soğutuyor. Çok gürültülü ses dinleyen biri deeğilim.bu araçtan önce opel kullanıyordum orjinal hoparlörleri bana yetiyodu ama 307 resmen berbat. Bana lütfen yardımcı olur musunuz? Bir kaç araştırma yaptım, kapılara izolasyon yaptırmak lazım diyen var, hoparlörleri değiştirsende farketmez diyen var. Bu sorunu çözen bir arkadaş bana uygulayabilceğim bir şekilde anlatabilir mi? Anakradayım tavsiye ettiğiniz bu işi çözebilecek bir yere de gidebilirim. Yeterki biraz kulağa hoş gelsin müzik, araba kullanmaktan zevk alamıyorum.. YArdımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben tweterları değiştirdim ses kalitesi arttı. istersen sen de bi dene hem kolay hem ucuz bi yöntem.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
bende de aynı araç var orjinal hoparleri ise ses kalitesi bence fazlasıyla güzel.belki sonradan değiştirlime yapılmıştır
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
onurozgr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
yok orjinali ile aynı ondan eminim. Arkadan devamlı cızırtı geliyor. Bası açtığın anda iğrenç bir ses oluyor.
Arka hoparlörleri değiştireyim dedim onda da forumlarda kapılara izolasyon yaptırmazsan hiç bir faydası olmaz dediler.
Tweeterları değişitirmesi kolay mı peki? Sanki ön göğüsün üstünde orayı nasıl açabiliyorlar
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tweetlerı cıkarmak cok kolay sen onebi mid takımı al veya cızırtı gelenlerı parça parça degıstır
|
|
![]() |
|
MBozkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
cızırtı gelenleri değştirin büyük ihtimal patlamışlardır.sorun çözülecektir kapı izolasyonuyla alakası yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |