![]() |
|
TEKLEME VE DÜZENSİZ ÇALIŞMA SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2012 Saat 18:06 |
Arkadaşlar Merhabalar;
Üye tanıtım kısmında belirttiğim gibi, henüz 1 hafta önce 2004 model 307 XT otomatik satın aldım. Araçta Atiker marka lpg var 130.000 km de. Aracı gerek Motor ustasına gerekse Computest ile baktırıp satın aldım. Bir hafta boyunca yaklaşık 1.500 km yol yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Ancak dün seyir esnasında iken lpg bitti ve araç benzine geçti, çok kısa bir süre sonra ise motor teklemeye başladı ve gaza basınca kesik kesik gaz yemeye başladı. Ardından kenara çekip durduğumda ise devir saati yukarı aşağı oynamaya başladı. "antipollution fault" ve "catallttic convecter fault" gibi hatalar verdi. Benzinde yaptığını düşünerek lpg aldım ancak lpg de de aynı sorun devam etti. Özel Serviste bilgisayara bağlandı. birinci silindirde yanma hatası olduğu mesajı üzerine yeni bobin getirtilip denendi ancak sorun devam etti. Hem lpg de hemde benzin de aynı hatayı verdiği için enjektör de olmadığını söyledi ustam. Araç sabahtan beri serviste, akşam uğradığımda gaz kelebeğini temizlediğini, lpg bağlantılarını kontrol ettiğini söyledi ancak sorun çözülemedi. Forumu inceledim, diğer arkadaşlar bu yukarıdakileri yaptıktan sonra sorun giderilmiş ancak biz bunları yapmamıza rağmen gideremedik. Ustam hala çözmeye çalışıyor. Bilgisi olan varsa, yardımlarınızı beklerim. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
merkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLDÜ;
Problem elektrik tesisatından kaynaklanmış. Lpg tesisatı yapılırken aracın elektrik sistemine zarar verilmiş. Kablolar yenilenince sorun giderilmiş oldu. Şu anda rolantide dalgalanma kalmadı, çekişte sorun yok, hem lpgde hem de benzinde sorun kalmadı. Umarım başka bir problem yaşamam. Selamlarımla...
|
|
![]() |
|
nurettin60 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurettin60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam dostum aynısı bana oldu bende değiştirdim ama araba bağrıyor şu çekmiyor sende aynı sorun oldu mu acaba
|
|
![]() |
|
yukselinanır ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: AVCILAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselinanır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı bana olmustu avcılardan izmira giderken yaşadım bobinde çıktı benim sorun ama 250 tl ye yaptırmıştım izmirde:C
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gözünüz aydın.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |