![]() |
|
Ekran Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 Saat 20:47 |
||
İyi günler aranıza bugün katıldım belli bir süredirde konularanızı okuyordum benim 206+ model aracım var ben bu araca yaklaşık 2 ay önce ses sistemi taktırdım ses sistemi takılınca orta konsolun üstündeki ekranda saat bozuldu ayarlanmıyor ve araba çalışırken biri bindiği zaman orda yazıyor ama o yazı araba stopedene kadar orda kalıyor bunun için napabilirim eski teybi takmadan düzelme şansı var mı
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kısa vadede ekran tuşlarından birine basarsanız düzelir.
Boş bir gününüzde, Araçtaki herşeyi kapatın kaputu açın. Anahtar kontakta ve şöför camı açık iken araçtan inip kapıları kapatın. 3 dk bekleyin akü kutup başını sökün. 1dk daha bekleyin. Sonra kutup başını takın. 1dk daha bekleyip kapıyı açmadan farlarını yakın. Hadi geçmiş olsun ![]() Bu arada 206+ klübünde sizi de görmek isteriz. Aklınıza herhangi bişi takılırsa foruma yazmaktan veya bana sormaktan çekinmeyin. |
|||
![]() |
|||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
||
bunu yaparken anahtarı kontaktan cıkartıyoruz yoksa bsi tamamen uykuya dalmaz degilmi ali ;)
|
|||
206+ hdi
|
|||
![]() |
|||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
||
öncelikle cevaplarınız teşekkürederim denedim ve düzeldi çok sağolun :))
|
|||
![]() |
|||
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ankaradaki 2 peugeot yetkili servisine sanayide tanıdığım birkaç kişiye sordum bu sorunu hepside orjinal kaset çaları geri takmazsan bu sorunu çözemezsin dediler az önce burada yazanları denedim demekki çözülebiliyormuş teşekkürler Alicilik yine yardımcı oldun bana.
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Abi hiç bişi kaçmıyo sen de ![]()
Rİca ederiz. Çözülmeisne sevindim.
Yetkili servis çalışanlarının bilgi ve deneyimleri keisnlikle vasat durumda. Bu tarz bilgilere zar zor ulaşabiliyoruz. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Forumun amaçlarıdnan en önemlisi yardım ve paylaşım o yüzden elimizden gelen neyse yardımcı olmaya çalışıyoruz. |
|||
![]() |
|||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
memlekette ustamı var hocam ya.
söküp takabilen herkes usta oluyo zaten |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |