![]() |
|
Nıtro & Benzınlı Rc Car :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2012 Saat 23:44 |
Arkadaslar forumda bu araclarda kullanan varmı.Bır zaman arastırdım sonra vazgectım.Sımdı arastıyorumda bırcok farklı urunler cıkmıs.Bunlarla ılgılenen varmı?Yada sıtede kullanan varmıdır?Yardımcı olabılecek varmı :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçen gün floryada bi tane çift almışlar iki tane oynuyolardı, içim gitti utanmasam verin bir iki tur atayım diyecektim
![]() Bi video koyayım :) Düzenleyen Serco05 - 17 Kasım 2012 Saat 23:53 |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
bir zamanlar bn de niyetlenmiştm açıkçası ama çok ciddi fiyat çekmişlerdi :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benim bir zamanlar hobimdi. Insan kendini kaptirdikca kaptiriyor. Zamanin varsa tavsiye ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |