![]() |
|
kara duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2012 Saat 20:05 |
merhaba
sabah işe gitmek için evden çıktım ve arabamın yanına gittim bütün camları buz tuttuğu için arabayı calıştırdım ön ve arka cam çözüçüleri actım ve arabadan indim yaklaşık 5 dk araba rolantide calıştı egsoza baktığımda çok hafıf siyah duman gördüm sonra ayağımı gaza koydum full gaz yaparak egsoza baktım kapkara duman attı felaket hemde ortalık karardı üstelik asfalta sanki kurum attı asfaltin üstüde simsiyah oldu bunu neden yapar arada böyle olurmu ne yapmam gerekir çok moralimi bozdu yolda giderken aklıma takıldığı için doğru dürüs arabada süremedim yakıttan olabilirmi hep opet kullanıyorum ama babam ben yokken toplamda 70 liralik 4 ayrı seferde 2 si best ten 2 side petrol ofisinden almış araç 2003 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
mstfbykck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstfbykck
![]() ![]() ![]() ![]() |
kara duman zengın karısım demektır. sogukken yapması turboyu bır kontrol ettırın derım yada en saglam sonuc servıse goturun makınaya baglasınlar..
|
|
306
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
enjektörle ilgili olabilirmi peki
|
|
![]() |
|
bahcekapili ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahcekapili
Kışın ilk çalıştırmalarda ve soğukta rölantide bile siyah duman atabilir. Araç zengin karışım yapıyor. Isındıktan sonra kontrol edin. Ayrıca arabanıza boşta gaz basmayın hele soğukken kesinlikle yapmayın.
|
|
İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığına inanmaya başlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
motor soğukken normalmi yanı bide bu zengin karışım dediğiniz ne oluyo acıklarmısınız
|
|
![]() |
|
bahcekapili ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahcekapili
motor soğuk olduğu için elektronik kontrol ünitesi motorun rölanti devrinin düşmemesi için hava yakıt karışımını daha fazla yakıt kullanarak yapar. bu zengin karışımdır. fakir karışım ise daha fazla hava daha az yakıt anlamına gelir.
|
|
İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığına inanmaya başlar.
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Cok yakın bir zamanda Aracın kışlık filitre ve yağ bakımını yaptırdıysanız,yağ oranı max üzerindeyse motor ve contalar vs sağlamsa fazla yağı yakar siyah duman olarak egsozdan atılır..
En iyi ihtimalle kara duman bu sebeptendir
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |