![]() |
|
kus sesi gibi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2012 Saat 18:16 |
slm arkadaslar. benim 306 da birkacgundur ses geliyor.sogukken birsey yok
gecen gun uzun yola gittim 130 gecince bir ses geliyor onde, eve geldim arabadan indim kus sesine benzer ses geliyor; kopotu actim ses duyulmuyor gza basiyom disardan ses yok ama icerden ses geliyor.iki ay once debraj balatasini komple degisdirdim. on takimlar indi; arkadasim kayis siki veya gevsekse ondan olabilir dedi.tamirciye ikikez gittim randevu almak bir is. bu konuda yardim edebilirseniz sevinirim, cunku bir 700 km yol gidecem.icimdede bu supheyle kaldim
![]() |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
v kayısı sesi soğukken kabutu aç sol taraftaki ses sıkıntı yapmaz rahat ol. illa gitsin diyorsan 30 tl civarı
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
sagolun arkadaslar.... insallah yarin bir baktiracam....
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
HiLaS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2012 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
selam
bende 306 1998 var ondada bu ses mevcut kaç ustaya sorduysam kayışlardan geliyor dedi sesi iyice dinledim torpidonun ordan geldiğini fark ettim ve söktüm ses klarifer fanından geliyor bence sende bi oraya baktır. kolay gelsin |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
emme manifoldunun içinden gelir genellikle bu ses, sıkıntı yaratmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |