![]() |
|
spor helezon yaylar ve amortisör |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 Saat 19:48 |
ARKADAŞLAR 2 ADET SPOR HELEZON VE ÖN AMORTİSÖR VAR ELİMDE YENİ SÖKTÜM YAKLŞIK 12.000 KM ANCAK YAPMIŞTIR SAPASAĞLAMDIR HEPSİNİ TOPLAM 100 TL YE VERİLECEKTİR MESAJLA ULAŞABİLİRSİNİZ !!
SAYGILAR. ALACAK ARKADAŞA ŞİMDİDEN SAYGILAR...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar kendim 300 tl ye 0 aldım malzemeyi hadi kargosu karşıya ait şekilde 80 tl ye göndereyim cidden ihtiyacım var diye veriyorum saklayacak durumum yok... yerine airbag alacağım... tekrar saygılar alan arkadaşa da hayırlı olsun diyorum ankara içi elden teslim ederim..
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
foto olsaydı |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
en acilinden atabilirm yarına =) öğlen gibi atmış olurum..
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hangi araba için
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
206 ve 206 GTI için uyumlu demişti amortisörcü... 80 tl ye gidecek bir malzeme değil aslında ama mecbur kalınca insan malesef oluyor...
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Fotoları koyup telden ulaşabilirsen alabilirim 541 808 66 40
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
tamam hocam yarın koyduktan sonraz sizi arayacagım...
|
|
![]() |
|
günceldir...
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
güncelde fotolar nerde :D
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
fotolar nerde ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Hiç kimsenin gözünü boyamak değil niyetim bu yüzden yayları ve amortisörleri yıkayıp yağlayıp koymuyorum.... yeni amortisörlerimin kutusuyla gönderilecektir... kargo alıcıya ait şekilde forum içi 80 tl ye gödereceğim...
Sahibinden.com ilan numarası : 105645115 ' tir. herkese tekrar saygılar... ilanı yeni verdim büyük ihtimalle sabah yayınlanıyor hale gelir... |
|
![]() |
|
Kardeşim terslemene gerek yoktu sadece foto koyacağım diyen sendin koyarsan ararsın dedim tamam dedin şimdi neden tavır yapıp tersledin anlayamadım. Neyse sağlık Olsun Sana Hayırlı Satışlar.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Yanlış anladınız hocam galiba ? ben tavır yapmadım ki? hem sonunda saygılar gecen bir mesjın tavır neresinde aranır ?
|
|
![]() |
|
günceldir...
|
|
![]() |
|
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Yaylar kaç cm. liktir dostum? 35 - 50 mm ?
|
|
![]() |
|
50 cm yanılmıyorsam....
|
|
![]() |
|
50 mm tabi ki =)
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
hayırlı satışlar fiyat gayet uygun
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Teşekkürler,aracımın üzerindeki 50 mm yayları 35 mm ile değiştireceğim,o yüzden sordum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |