|
206 Airbag ışığı (Çözdüm) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 Saat 14:48 |
Akşam işe giderken yolda airbag fault hatası verdi ve airbag ışığı yandı, com2000 ünitesinden olduğunu tahmin ediyordum çıkma almıştım hatta şahin peugeot Murat'ı aradım com2000 üntesinin fiyatını sordum pazar günü garage türk açılışında pp2000'ne bağlatıp gerekirse com2000 ünitesi alacaktım.
Takım çantasını aldım elime önce sürücü airbagi söktüm soketleri çıkardım geri taktım aracı çalıştırdım sorun devam ediyor, sonra direksiyonun altındaki kapağı söktüm com2000'e gelen soketleri kontrol ederken kahverengi sokete dokunmamla çıkması bir oldu, soketi güzelce yerine taktım dua ederek aracı çalıştırdım ve mutlu son airbag hatası kayboldu, sonra teyit etmek için soketi söküp tekrar çalıştırdım hatayı tekrar verdi soketi yerine takıp kapakları ve airbagi geri yerine taktım ve nöbetim huzur içinde geçti |
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorun bendede var tam olarak neresini nasıl sökücem resim koyma ihtimaliniz varmı acaba
ben air bag çiye gittim bilgisayara taktı 150 tlye patlar dedi bende vazgectim yansın dursun dedim.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Dostum alltaki resimde tornavidanın girdiği yerde ve tam hizasında sağ tarafta vidaları var vidalar tork anahtarla sökülüyor ama ben alyan anahtarla söktüm sende alyan anahtarla sökeblirsin, resimde direksiyon airbag falan sökülmüş ama sen onlara dokunmayacaksın resimler alıntı olduğu için öyle, sadece o iki vidayı söküp kapağı aşagıya doğru çekeceksin kapak çıkıcak.
Kapağı söktükten sonra alttaki resimde gördüğün soketler yerlerine takılı olarak karşına çıkacak, bende kırmızı daire içine aldığım kahverengi soket gevşediği için airbag hatası vermiş. bütün soketleri kontrol et çıkar geri tak, inşallah senin sorununda benimki gibi basittir, eğer resimler yeterli olmadıysa yarın tekrar söker resim çekip eklerim, kolay gelsin |
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok sağol kardeşim resimler çok işe yaradı yarın ilk işim uğraşmak olucak çok sağol verdiğin bilgiler için ve vakit ayırdığın için......
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
svgkhn
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AYNI SORUN BENDE DE VARDI BENDE SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİ DİREKSİYONUN ALTINDAKİ SÖKET ÇIKMIŞ TAKTIM ÇOK MUTLU OLDUM:):):)::)
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sevindim adına dostum, çok sinir bozucu bi durum sürekli karşında airbag ışığı yanık olması bende çok mutlu oldum sorunu çözünce |
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim kardeşim inşallah senin sorununda bizimki gibi basittir... |
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi denedim söktüm soketleri kontrol etttim hatta pas sökücü sıktım
yok malesef olmadı 150tl kaçacak galiba
tekrar teşekkürler....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi geçmiş olsun
|
|
kajmeranist
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kajmeranist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benimde Airbag ışığı yanıp sönüyor. Bu yazdıklarınız denicem inşaAllah düzelirse yazarım.
|
|
hzr206
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorunu bende bu yolla çözdüm
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Resimli açıklamaya göre söktüm bende.. Kablo var ama bu soketlerden eser yok. Benim hava yastığı hikaye sanırım..
|
|
hzr206
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Foto çektiysen yardımcı olmaya çalışırım
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
İlk fırsatta direksiyonun hemen altındaki kapağı söküp resmi paylaşıcam..Teşekkür ederim.
Düzenleyen Brcbyrktr - 18 Temmuz 2017 Saat 14:04 |
|
luridline
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı luridline
|
İlk fırsatta ben de deneyeceğim. Benim farkettiğim soğuk havalarda yanıyor, sıcak havalarda hanmıyor çok ilginç bir şekilde. Uzun yola giderken arabanın içi ısındıktan sonra kontağı kapatıp yeniden açıyorum ışık sönüyor. Bir bağlantı genleşşince temas ediyor düşüncesindeyim. Bi soketleri kontrol edeceğim ilk fırsatta
|
|
luridline
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı luridline
|
Merhabalar, geçtiğimiz haftasonu soketler ile oynadım fakat sorun çözülmedi :( direksiyonun altındaki soketleri çıkartığ taktığımda ışık önce söndü bir kaç kontak açıp kapattıktan sonra yeniden yandı. Emniyet kemeri soketlerini söküp taktığımda özellikle sürücü tarafını ışık önce söndü bir iki saniye sonra yeniden yandı. Tam olarak çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı kablolarda temassızlık olma ihtimali var mı
|
|
Trelof
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim cümleten herkese günaydın. Bende de aynı ışık yanıyor sarı renkli . Dediğin gibi söksem o şekilde airbag filan patlamaz değil mi ? Herhangi bir sıkıntı olur mu ? Dikkat etmem gereken birşey var mı ?
|
|
Trelof
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben dün söktüm taktım tek tek ama olmadı nerden söndürtebilirim . Bir ara yolcu emniyet kemeri takılınca söndü sonra tekrar yandı sönmedi bir daha ne yapmam gerekli yardımcı olacak var mı ?
|
|
luridline
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı luridline
|
Ben de takipteyim. Soketler ile ya da emniyet kemeri makarası ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Düşük maliyetle nasıl çözebiliriz yardım önerilini bekliyorum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |