![]() |
|
206 sol kapı kiliti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fevzitopal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fevzitopal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 Saat 00:33 |
206 kapı açık (left dor open) yazıyor kumandadan kapılar kilitlemniyor fakat kumandadan kapılar açılıyor, bir türlü çözüm bulamadım. kiliti kontrol ettim sağlam. arızayı nasıl çözebilirim, merkezi kilit beyni arabanın neresinde. <h1>206 sol kapı kiliti lütfen yardım edin. </h1> Düzenleyen fevzitopal - 29 Kasım 2012 Saat 23:40 |
|
2003 model 206 HDI Dizel
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanki merkezi kilit motoru bozuk gibi geldi bana.Havayastığı ile bağlantıyı çözemedim açıkcası.
Benim araçta kilit anahtar delikte iken normal ama kumandadan aç-kapa yapmıyordu. Merkezi kilit motoru değişti.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
fevzitopal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fevzitopal
![]() ![]() ![]() ![]() |
sol kiliti motoru komple söktüm,
sağ kapı kilit fişini çekerek sol kapı kiliti soketine takarak denedim sol kilit sağda sağlam çalışıyor, solda yerinde çalıçmıyor. olay nedir merkezi kilit rolesi olabilir ama merkezi kilit kutusu nerede onu bulamadım. Düzenleyen fevzitopal - 29 Kasım 2012 Saat 23:43 |
|
2003 model 206 HDI Dizel
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Bana tamircinin dediği ön sol kapıdaki kilit merkezdir ve diğerlerini tetikler.
Anahtar kumandasına basınca önce sol ön kilit kapanıyor sonra diğerleri kapanıyor.
Bu bağlamda diğerleri bağımsızdır.Sanırım aradığınız merkezi kilit kutusu sol ön kapıdaki kilit. Bende aracımı yeni aldım tam bilgim yok daha usta arkadaşlar size yardımcı olabilir ama başımdan geçen bu şekilde. |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fevzitopal
206 sol kapı kiliti sorunu çözülmedi,Ustalar lütfen yardım edin.kapıyı kumanda ile deyil, anahtarla kilitlemeye devem ediyorum. |
|
![]() |
|
Tamir ettir yada yenisini al.Ben sordum yeni kilit 200 TL.Mutlaka kilitçiye git ki sorunun çözülsün.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
eğer kapı kapalı iken bilgi ekranında kapı açık görünüyor ise, muhtemelen kapı sensörü (eski araçlarda butondu ama 206 larda sensörlü diye biliyorum) arızalanmış olabilir. Bildiğim kadarı ile merkezi kilit beyni sol ön kapı içerisinde olur (genelde tüm araçlarda)
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
bende de aynı şey vardı bu kadar uğraşıp denememiştim birşeyler gerçi. aynı sorunmu bilemem de . sol kapının kilidinin geçtiği silindir yok mu oraya elektrik bandı çevirdim bir kaç kez. kilit daha sağlam yerleşiyordu yerine artık böylece kapandı gözüküyordu kapı
yani bendeki arıza kilidin tutunduğu parça aşınmıştı onu biraz genişlettim.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |