![]() |
|
nasıl far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 Saat 00:04 |
|
![]() Peugeot 206 Angel Eyes Far Siyah
bu farı siparis verdim nasil arkadaslar kullanan varmi Düzenleyen 206x-line - 14 Kasım 2012 Saat 00:05 |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
5 para etmez mercekleri kötü aydınlatmıyor 3 gün sonra angellar bozulur ayrıca 4 ay sonrada far camın sararmaya başlar montojı düzgün yapmalısınız vidaları fazla sıkarsanız far ayakları kırılıyor.. birde far ayar vidasıyla oynamayın sonra ayar tutmuyor
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
şaka şaka sonar güzeldir.. :)
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
bnm aractada bu var cok gzl sadece on camda kavlamalar oluyor bı sene bı bucuk sene sonra junyan cok dandık aman uzak durun
|
||
![]() |
||
|
uykusunu kaçırayım dedim ama görmedi mesajı..
|
||
![]() |
||
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Akşam gorseydim pişman ederdin beni impact taktiğim zaman resimlerini atarım
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |