![]() |
|
Teşekkür mesajı (şahin peugeot ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dirt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: Bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 Saat 22:24 |
Sanırsam yaşanan kargo olayını herkes biliyor, tekrar yazmaya gerek yok. Bugün surat kargodan arayarak , şahin peugeottan murat beyin (sanırsam murat bey ) kargo ücretini ödedigi , ve kargonun adresime geri postalandıgını ögrendim . Öncelikle bu davranışı karşısında teşekkür ediyorum. Hiçbir firmanın bizzat ilgilenip müşteri sorununu çözdügünü sanmıyorum , bu bir ilkti benim için . Müşteri hassasiyetine önem verdigini gösteren önemli bir gösterge bu.
Ancak şu anda bir kesimin tekrardan, 20 liraya kargo mu bedava olurmuş ,beni tanımadan , beleş kargo için bilerek yaptın vs gibisinden yorumlarda bulunacagı için , testi su yolunda kırılsın mantıgıyla sipariş ettigim 207 benzinli hava ve yag filtresini , lazım olan birine , ücretsiz olarak Bayrampaşa toplum saglıgı merkezinden verecegim. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kimse öyle düşünmemiştir Murat'ı tanıdıkça sizde herşeyin yanlış anlaşılma olduğunu anlayacaksınız, bunları boşverinde Bakırköy'deymişsiniz pazar günü organizasyanda sizide görmek isteriz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |