![]() |
|
307 silecek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 Saat 20:22 |
arkadaşlar on camlarımın sıleceklerını degıstırmem gerek cokseslı ve ız bırakıyorlar onerısi olan varmıdır ınternetten alabılecegım?cok para harcamak ıstemıorum max cıftıne 30 tl vermek nıyetındyım gıttıgıdıyordan buldum aslında muz ve garantili
|
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet orjınalıne 80 tl ıstedıler bende vazgectimmuz tipi alıcam takmak cıkarmak cok kolay saten bızım araclara baktım deın soketlı tık dıye takıp cıkıyor internetten nereden alabılırım
|
|
|
|
![]() |
|
ebat belırtılmemıs bu tıp sıtelerde sol 70cm sag 65cm olmalı ancak belırlenmemıs |
|
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benım 307 dede muz tipi var gayet iyi fakat benım arka silecek hiç iyi değil sanayiye yolum düşse hemen alacam bi tane uygun fiyatlıysa orjinal pahalıysa muz almayı planlıyorum
|
|
![]() |
|
internetten guvenılır alabılecegım bı yer varmı arkadaşlar muz tıpı
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |