![]() |
|
206 1 den 2 ye vites geçişi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 Saat 23:22 |
arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi 1 den 2 ye atarken sol tarafta bos hizasında bi yere takılıyo bu sorunu nasıl cözebilirim bu vites yollarını belirleyen bir plak gibi parça varda orda yermi yaptı diye düşünüyorum. daha önce başına gelen varmı bide vites aralıklarını kısaltmak istiyorum bana akıl verebilcek herkeze teşekkürler
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanımlamana göre aklıma ilk gelen sekromeç yada ismi herneyse buna benzer bi ismi var:) Vites geçişlerinde geçeceğin vitesin dişlisinin hızını falan ayarlamaya yarayan parça diye biliyorum emin olmamakla beraber. Buna benzer bir sorun arkadaşım aracın altını sürttükten sonra onun başına gelmişti ama hangi parçadandı ben bi sorayım merak ettim..:)
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Quickshift istiyorsun sanirim. Istersen bu kelimeyi bir arattir youtube'da.
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
baktım abi de öncelikle şu takılma olayını çözmem lazım 2 ye sokarken işte sola doğru çekmedenmidir neyse artık sol tarafta yer yapmış hafiften o surunu nedir neyin nesidir bilen varmı diye sordum hani şansımanı almadan yapılcak bişimidir
|
|
izmir |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
powersh*t kısa mesafe vites aralığıdır
206 bilmem ama 106 altında vites aralığını kısaltıyorsunuz ben öyle yaptırdım
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
takılma sorununu nasıl çözerim 1den 2 ye gecerken ortada yer yapmış gibi
|
|
izmir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |