![]() |
|
xenon tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2012 Saat 19:15 |
|
xenon değil ampul
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
NARVA beyaz taktım. Fikirleriniz ?
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Philips X-Treme Vision kullanıyorum 4 ay dan fazla oldu. Eğer performans isteniyorsa üstüne tanımam. Parklar için WarmWhite 9 led li ampülden aldım. Plaka-bagaj-tavan lambalarınıda kendim WarmWhite ledlerle tasarladım . SAdece sinyaller turuncu onun dışında araçtaki bütün büyük aydınlatmalar aynı renkte. Hatta plakaya 2*4 pirana kafa mercekli led koydum. İki taraf birden arkayı aydınlatıyor geri parkta işe yarıyor. |
||
![]() |
||
bahcekapili ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahcekapili
|
Ben tavsiye etmeyeceğim. Sadece tecrübemi yazacağım.
5 yıl Mtec D1 serisi kullandım. Ne bir balast arızası yaşadım ne de bir tane ampul patlattım. Xenona geçme sebebimde halojen ampullerin maksimum 6 ay dayanmasıydı (orjinaller). Servisteki elektrikçi ustamın tavsiyesine uydum ve gerçekten de o dönem çok rahat ettim. Yalnız merceksiz araçlarda xenon taktığınızda muhakkak farları ayarlatmak gerekiyor. En azından biraz aşağı almak gerekiyor.
|
||
İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığına inanmaya başlar.
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Valla görüş meselesidir saygı duyarım ama merdiven altı sanayi bu tip ürünlerin %95 i ve yine %95 i made in china..araç üzerinden yüksek akım çekiyor..
Örneğin benim eski farlar ( satılan ) bi-xenon du ve herkes soruyordu pug kullanıcıları yolda,abi nerede yaptırdın vs.. diye.. Ve ısrarla söylüyorum piyasada osram,mtech(orjinali),philips gibi markaların orjinal xenonları aşırı pahalıdır ve mükemmel kalitedir..D1R diye de kodları vardır,yeni kasa civiclerde bu farlar mevcut ve harika.. Bu arada benim parklar ve sinyaller orjinal osram park ve sinyal ampülü.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi iyi hoş diyorsunda neye göre memnuniyet? Ürüne göre mi performans a göre mi ? Yağmurlu ve karlı hava da halojen kadar etkili bir xenon kit gösterin (replika) ben hemen alıyım. Kendim piyasadaki 35liklerden değil 55wlıklardan kullandım. Bırakın önümdekini 2km ötemdekini rahatsız ediyordu. Ama yağmur düştümü yere farlar kapalı sanki. |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
![]() |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
sağolun ama sisleri parkları beyaz ampul yaptık farlar sarı kaldı. ne marka önerirsiniz beyaz olarak ?
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Orjinal her zaman iyidir,ucuz xenon hiç bir zaman iyi olmaz.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
|
Far takımınız orjinal ise halojenden şaşmayın. Ben 6000-8000-10000-15000-30000 denedim hiç biri halojenin yerini tutmuyor. İllaki xenon olsun dersenizde 500-600 tl bırakıp orjinal bir mercek taktırmalısınız ona da yine uyumlu bir xenon kit. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
pek anlamıyorum ama şuanda bosch ampul takılı
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
|
Ben yağmurlu hava da halojen üstüne far sistemi görmedim. İmkanınız varsa orjinal (bosch-hella-v.s ) mercek ve xenon kit ile ancak iyileştirme yapabilirisniz. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
arkadaşlar yağmurlu havalarda aydınlatma hiç hoşuma gitmiyor. uygun fiyatlı xenon tavsiyesi alabilirmiyim
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |