![]() |
|
arka 206 yazısı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
karasuvari ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karasuvari
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 Saat 13:26 |
|
Arkadaşlar 206 mın arkadaki 206 yazısının 6 sı düşmüş yada kırıp atmışlar. Oto yedek parçası satan bir iki yere sordum servisten başka yerde olmaz dediler ama bana saçma geldi. Bu 206 yazısını servis harici bulamaz mıyım?
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben buldum bi sitede 15 tl. ama reklama giriyor diye yazamıyorum.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
murat abide olabilir.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende var kullanmıyorum :) sagde daha guzel duruyor.gti yazısıda lagzımı :)
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
karasuvari ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karasuvari
|
pm attım
![]() |
||
![]() |
||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
|
dostum reklamcıya gıt stıcker kessınler daha ıyı 5 lıra werecen en fazla ben reklamcıyım o yuzden dedım cunku bende ole yapmıstım
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karasuvari
|
sırıtmadıgı sürece her çözümü deneyebilirim
![]() |
||
![]() |
||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
|
yok aynı karakter de yazılacagı ıcın sıkıntı yok kardesım bence dene
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karasuvari
|
internette ne yazdıysam bulamadım tabi 206 parçası satan siteleride taradım
![]() ![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Servisten ya da Sahin Peugeot'tan 8663.XV parca kodu ile siparis edebilirsiniz. Tabi ucreti ne kadardir bilemiyorum. ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |