![]() |
|
Stp etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halowman ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2011 Konum: ????? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 09:07 |
Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar...
Bende 98.106XR araç var yakın zamanda motoru rektefeye soktum vede pistonları set olarak sekmanlarına kadar yenilendi,sonrasında 1000km kadar bindim fakat araç genelde boşda iken stop etmeye başladı,bağzen devir saati 1100falan oluyor tekrar 900e falan düşüyo stop ederkende devir saati 500-400lere düşüp toparlanırsa tekrar 1000e çıkıyo toparlanamazsada stop ediyo.
![]() Maf sensörü ve rolanti motoru(sensörü) temizlendi şimdi birazdaha ender stop etmeye başladı ama aracın zorlandığını hisseddiyorum acaba hangi parçanın yenisini almalıyım yada başka çözümü varmı tamircide 3,4 tane sensör saydı ama hangisidir bilemem dedi.
Unutmadan rolantide çalışırken motorun hissedilir derecede kendiliğinden titremeye başladığınıda şimdi hatırladım
![]() Birde sensörlerinin fiyatını yazarsanız sevinirim uygunsa yenilerini almayı düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |