![]() |
|
307 Benzin Göstergesi Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 Saat 18:40 |
Arkadaşlar Benzin ışığım yandıktan bir süre sonra sabah 30 TL 'lik benzin aldım ne yol bilgisayarı benzini fark etti nede benzin ibresi yerinden oynadı.Akşam eve gelirken 20 TL 'lik yeniden benzin aldım ibre yine yerinden oynamadı ve benzin lambam hala yanıyor ? Şamandırayı mı bozduk acaba ?? Yarın 100 TL lik alıcam sizlerde de benzer durum oldu mu ?
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50tl alsaydın bır hareketlenme görurdun arkadasım.. 7-8 lt gıbı alınınca depoya ibre gosterıyo
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
aynen kardeş bence 100 tl lık al şamandıra o zaman kendine gelir hastalık bu pejo larda korkma:)
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam arkadaşın dediği gibi 7 litre kuralı varmış araçlarımızda bundan aşağısında şamandıra görmüyor bu nedenle merak etmeyin bence de herhangi bir sıkıntı yok.
Bu arada ben de çook uzun süre 100 liralık alıp durdum bir süre sonra depoyu fulledim ama ibre sona dayanmamıştı bünyesi kaldırmamıştı zavallı aracın
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
İlginize teşekkür ederim.Gelişmelerden haberdar edeceğim
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
yakın zamanda benimde başıma gelmişti bir arkadaşı (Alicilik) aradım sordum,arkadaş takma kafaya bir kaç kez yakıt aldığında düzelir demişti ve düzeldi.saygılar
|
|
![]() |
|
Bugün sabah 50 TL benzin aldım ve göstergem normale döndü dediğiniz gibi oldu arkadaşlar teşekkür ederim herkeze.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |