![]() |
|
Akü & Marş Sıkıntısı (ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 18:12 |
Herkeze merhaba.
yaklasık 6 aydır forum sıtesını zıyaret edememekteydım.askerden dun izne geldım. aracım peugeot 206 2006 model 70,000 kılometrede otomatık vıtes (BENZİN) arac fazla calısmadıgı ıcın aküsü bıtmıs akü ışığı yanmakta ustaya göturdum usta 3 saat gez toplar dedı ama dunden berı gezıyorum aküde degısme ıyılesme yok. marşa basmamda cok cansız arac gaza basmadan motor calısmıyor.tam calıstı dıyorum arac rolantıden dusup stop edıyor. bugun arac seyır halındeyken stop edıp trafıkde benı cok zor durama dusurdu calısmadı tekrardan. yarın bunlara bı cozum arıycam bakırkoyde pego servısıne gıdecegım. durumu sizede bıldırecegım bu aralar aracı calısmayan arkadaslar cogalmıs ![]() Sizlerdende durumla ılgılı fıkır almak istiyorum. nasıl düzeltebılırım tek seferde calısmayı ve akü sıkıntısını. ıyı aksamlar Onur UĞUR Düzenleyen vapio - 10 Kasım 2012 Saat 17:44 |
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Askerliginiz umarim iyi geciyordur. Simdiden hayirli teskereler dilerim.
Akunuz kac yillik? Eger zaten eskiyse degistirmek durumunda kalacaksiniz. Durumunu bir akucude olcurebilirsiniz. |
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
şarj dinamosunda sorun olma ihtimali de olabilir. araç vurdurularak çalışıyorsa şarj dinamosunda sorun yoktur.akü de bitmiş olabilir.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Aracda ısıklar ne durumda.Stop ettıgınde flasorlerde,farlarda sıkıntı varmıydı yanıyormu?Bazı akulerde uzerınde kırmısı yesıl uyarı lambaları vardır?kontrol ettınız mı?Sonrasında arac nasıl calıstı?Vurdurdunuz mu?Tabıı kı ılk ıs akuyu olcturun.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Bilgileriniz için cok tesekkurler.
yok vurdurmadım otomatık vıtes oldugu ıcın uzun ugrasmalar sonucu calıstırabıldım gaza sureklı basarak calıstırabılıyorum. aracı sımdı servıse bıraktım oglen arıycaklar ne kadar bı masraf cıkarcak bakalım.. |
|
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü arızası olma ihtimali yüksek gözüküyor. Geçmiş olsun sonucu merak ediyorum.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
aracımı teslım aldım sorun akudeymıs artık araba yarım marsda sahlanıyor.
arac kendı kendıne gaz verıp calısır hale gelıyor. herkeze ıyı aksamlar |
|
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Haydı gecmıs olsun :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |