![]() |
|
206 İçin 50 mm. Yay Takası ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 00:24 |
Arkadaşlar halen aracımın üzerinde bulunan 50 mm yaylar ile 35 mm yaylarını takas etmek isteyen varsa görüşelim.Yol tutuşum çok iyi olmasına rağmen binamızın kapalı garajına giriş çıkışım esnasında sorun yaşadığım için böyle bir değişim düşünüyorum.
Yer : ANKARA |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yayin markasi ve yipranma durumu nedir?
|
|
![]() |
|
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yayları aracı aldığım arkadaş 3 ay önce taktırmış.Dolayısıyla yıpranma söz konusu değildir.Markalarını ise teyid edip yazarım... ;)
|
|
![]() |
|
41FZ206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Orjinal yaylarla takas edermisin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Takastan vazgeçildi,yaylar satılıktır...
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
fiyat ve marka nedir ? belirtirseniz sevinirim.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Fiyat olarak 40 tl. istiyorum.Şehir dışından alınacak olursa kargo masrafını düşünerekten 35 tl.'den verebilirim. Markasını açıkçası bilmiyorum,çünkü aracı aldığımda üzerindelerdi.Yol tutuş ve alçaltma anlamında çok memnundum,ancak binanın garajına giriş çıkışta yaşanan problemden dolayı orjinal yaylardan taktırmak zorunda kaldım.
|
|
![]() |
|
41FZ206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
hocam benim aradımdada spor yay var kac cm'lik bilmiyorum eğer 35mm'likse ben biraz daha düşmesini istiyorum o yüzden 50mm'lik olan sizin yaylarınıcı alıcam pazartesiye kadar satılmazsa msj yoluyla size dönerim.
Düzenleyen 41FZ206 - 06 Ocak 2013 Saat 01:21 |
|
![]() |
|
egehankcmn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı egehankcmn
ciddi alıcıyım görüşelim !
|
|
her türlü gider....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Net karar verdiğiniz zaman henüz satılmamış olursa ilanda yazılı numaramdan iletişime geçebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |