![]() |
|
206 hız problemı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
dieelf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 Saat 22:24 |
||
arkadaslar arcımı yenı aldım 206 xs klometre musırı arızalıydı aracı aldıgımda yaptırdım klometresı gozukmuyordu yaptırdım ozel servıste 60 tl aldıgım ksı klometerı 140bınde oldugunu soylemıstı lakın arac apıldıktan sonra 68bınde gozukuyor aracın ıcınde servıs kayıtlarını buldum 120bınde servıse gırmıs :) 2008de klometresıyle oynanmıs farkındayım arabamdan memnunum lakın arac 150yı gecmıyor atıker tuplu ama bana daha hızlı gıdıyomus gıbı gelıyor boyle bır hata olması mumkun mu :(
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hızınızı navigasyondan ölçmeyi deneyin
|
|||
![]() |
|||
dieelf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
||
saolun |
|||
![]() |
|||
||
arkadslar telefona ındırdıgım bır hız olcer kadaramın yanlıs oldugunu anlamıs bulunmaktayım kadran 20 gosterdı program 33 kadran 50 program 68 boyle gıttı bana gecmıs olsun kactane radara gırmısımdır sımdı napmam lazım arkadaslar
bırde aracı aldıgım adama ulasamıyorum tıger enson ne zman degıstı bellı degıl bunu dıstan anlayabılırmıyım bırde xs 1.6 dıstan tıgerı gorebılıyormuyuz =? saygılar |
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
dıstan anlayamazsınız ustunde plastık koruyucu kapak var sokulmesı gerek ama tam hatırlamıyorum motor kulgı cıkmadan hafıf acabılırsınız heralde vıdalarını sokup
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
![]() |
|||
||
pekı acabılırsem neye dıkkat etmem gerekıyo tıgerde? |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
geçmiş olsun trigeri değiştirmek daha mantıklı zaten servisler pek yanaşmıyor "abi bakalım gerekiyorsa değiştirelim" cümlesine..
|
|||
![]() |
|||
||
kaca mal olur acaba bırde merak ettıgım aracım 99 model yenı tıp far camı taksam satılıyomu kararmıs gozukuyolar yada sımdı moda folyo kaplatsam olur mu ; saygılar |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
arabaya göre motora göre değişiyor ama benim arabaya 225 dediler.. farlara gelince de far içini açıp boyamak folyo kaplamaktan daha sağlıklı biraz uğraştırır ama..
|
|||
![]() |
|||
||
225 mı yuh kayısı 70 lıra :) farlara folyo alcam artık daha nazarlık kurus masraf ettım etmıcemde bırtane performans hava fılıtresı alasım var:) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |