![]() |
|
BU ARAÇ ÇOK MU YAKIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 Saat 21:31 |
arkadaşlar selamlar ilk önce. 1.4 hdı dizel bir 206 x-line aracım var. bu aracım şehir içi hesaplamada 29 kuruş yakıyor hemde normal kullanıyorum sıkıştırma yok. aracım motor sıfır yapıldı turbo sıfır değişti enyektörler sıfır değişti 4.500 tl harcandı motorum sıfır ve şehir içi 29 kuruş yakıyor sizce normal mi
![]() |
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence de çok şehir içi sakin kullanımda 22 kuruşa kadar düşüyorum 1.4 hdi x-desing motor yeni yapıldığı için çok yakıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Benim araba 16krş yakıyo şehir içi siz hala böyle araçlarla devlete mi çalışıyorsunuz ?
(Fullden indirim kartım var ve kredi kartındaki puanı kullandım böyle yaktı ![]() İşin şakası bir yana şu hesapları lt tüketimi üzeirnden yapın. Dİzeli 4.40 dan alıyorsanız bu kadar yakması normal olabilir. Ben shell kullanıyorum bir kaç aydır vpower gtl birde bizim ostimde 4.10a mı ne motorin var iki araba aynı lt bile tükete biri 25 biri 20kr yakacak . Mantık nerde ? |
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
dizeli 4.44 den aldım en son şuan da 4.33 e düştü bakalım bu fiyatlarda araç daha ne yapsın yani bi ortak fiyat da yok bölgelere göre değişiyor zaten yakıt fiyatları.
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
![]() ![]() ![]() ![]() |
litre olarak şehir içi 100 km de 5-6 ltarası yakması normal mazotu kaça aldığınız önemli
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
275 km de 80 tl yaktı arkadaşlar. 275 şi de şehir içi. ve çok yakıyor diye bosh dizel centere götürdüm baktılar test ettiler bilgisayara bağladılar enjektörleri ölçtüler herşey normal. anlamadım gitti.
Düzenleyen samet2461 - 10 Kasım 2012 Saat 19:23 |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
50 TL ile 190 km gidiyorum, senin biraz fazla,
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
onlar 29 kuruşa devlete çalışıyorsa.ben kilometrede 60-65 kuruşa 8 saat çalışıp 4 saat te mesai yapıyorum ozaman :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
106 xs otomatik vites aracım 100 tl benzin ile 200 km gidiyor benım aracım
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
arkadaşlar tmm araçlarınız az yakıyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben arabayı sıfır aldım. İlk aldığımda dolu depo ile 800km yaptım şehir içi |
|
![]() |
|
baris5537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris5537
çok guldum
![]() |
|
106 quick
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Sıfır araçlarda rodaj süresi boyunca yakıt biraz fazla olur. Sizin içinde aynı şey geçerli olabilir.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
kardeşim peki bu kaç bin kilometre sonra normale döner . ortama olarak
|
|
![]() |
|
gangnamstyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gangnamstyle
bencede motor yeni değiştiğinden olabilir aracın çok yakıyor dostum
![]() |
|
laborant
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
300d bir mercedese motor yaptırdık pompa enjektör yapıldı ilk 5000 km araba normalden fazla yaktı daha sonra düzeldi .motor sıfır olduğu için biraz fazla yakıyor olabilir daha sonra düzelecektir diye düşünüyorum.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Ben 100tl benzin ile 200 km gidemiyorum. İçiyor benzini. Filitreler,bujilerde değişti ama yok işte. Özünde var arabanın çok yakmak. Araç 2006 model 307 triptonik 44binde.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
aboo.gecen sene şileye gittim bostancı totalden 100 tl benzil aldım araba da 4 kişiydik bagaj kapısı kapanmıyordu okadar yani,içi fuldu yani ortalama 60 kilodan 4 kişiyle,80-110 geçmemek sureti ile kumbabada 1 gun kaldık,bu sure zarfında otogara melzeme almak için 1 kere sonra fenere 1 kere gittik,ertesi gun yola cıktık aynı kilo aynı kadro 90 ı geçmedim kesinlikle,hava çok sıcaktı ve klimayı toplamda 4 yada 5 defa aç kapa yapmışımdır kontak kapattığmda otoparkta baktım 394 km yapmıştım,ve benzin ısığı yanmıyordu.olsa olsa 4.5 5 ltre belki bnzın varı daha içinde. Model:206 x-desing 1.4 benzin Yıl:2005 Km:96.400 civarı 2 gün önce 30 tl ye 4,62 lt 95 oktn bnzin aldım şehir içi köpek gibi içiyor meret,ama şehir dışı 3.3 civarı yakıyor,ve ben bu araca lpg düşünüyorum nasıl ama ![]() |
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |