![]() |
|
307 acil durun flaşörleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2012 Saat 23:55 |
arkadaşlar benim araba 2003 307 xr bu aracta ani frenlemede dörtlüler yanıyor fakat ben şimdiye kadar bu flaşörleri yakmak için çok uğraştım çok ani fren yaptım ama yanmadı fakat iki gün üst üste yolda giderken önüme araç girmesi sonucu ani frenlerde bulunarak (aracı durdurmak için değil yavaşlatmak için) bu dörtlü flaşörler yandı aklıma ilk gelen bu flaşörlerin devreye girmesi için araçın önünde bi cisim algılamasımı lazım sensörlermi var
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
flaşörler arkadan geleni uyarmak için..
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Herhangı sensor oldugunu sanmıyorum bellı bır sert anı basmada frene devreye gırıyor belkı ozellı fren musurundedır.bu sadece bı fıkır,ama sensor olmadıgından emınım. |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
307'de böyle bir sensör var, hızına duyarlı olarak ABS devreye girdğinde yanıyor.
Yalnız benim de şöyle bir garip hikayem var; Arkadaşımın XR'ında denediğimizde ABS devreye girer girmez 4'lüler yanıyor Bende ise ABS devreye girdiğinde kornaya basarsan devreye giriyor. Bir de korna ile dene istersen, kulağa garip geldiğinin farkındayım ama bende böyle napayım ( :
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |