![]() |
|
Otomatik Vites Çalışmadı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurkann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2012 Saat 21:47 |
Herkese Merhabalar,
Forumda yeniyim, yaklaşık 2 hafta önce OTOMATİK VİTES 1999 model 206 XR aldım, bu süre içerisinde sorunsuz kullandım ancak bugün akşam iş çıkışı havada çok fazla soğuk değildi araba kontağı çevirdikten sonra çalıştı ama hemen stop etti, daha sonra 5-6 defa denedim aynı sorunu yaptı. Son çare olarak arabayı çalıştırıp ayağımı gaz pedalında hafifçe tuttum 1 dakika bu şekilde gaza basılı bekledim sonra ayağımı çektim tam stop edecekken hareket ettim. Sebebi ne olabilir ? aracım otomatik vites vurdurma vs yapılamaz biliyorum ancak ileride sürekli aynı sorun çıkarmı acaba ?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracinizda LPG var mi?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bu sorun bendede var 98 model otomatik 106 xs bir kaç kişi aküdendir dedi ama yinede saglikli bir sebebini bulamadim bilen varsa yarcimci olsun cok mutlu oluruz :) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
nurkann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
aracım benzinli
|
|
![]() |
|
bu sabahta aynı sorunla karşılaştım, yanlız dikkatimi çeken şu oldu çalıştırdıktan sonra hararet göstergesi uzun bir süre sıfıra yakın seyredir, çok ama çok yavaş yükseliyor.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bende hararet de bir sıkıntı olmuyo yine aynı sıcaklıktan devam ediyo bir kaç ustaya sordum anlam veremedı anlamadı yada ben anlatamadım.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |