![]() |
|
307 uzun far ve sisler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2012 Saat 08:26 |
|
uzun fara xenon bağlarsan nasıl sellektör yapacan onu biraz düşün sonucta geç yanıyo benim 307de sis lambaları kısa fardan sonra yanıyodu ben gecen gün farları söktüğümde sislerin kablosunu kestim ve körledim park lambasının kablolarından paralel kablo cekip sis lambasının kablolarına bağladım şimdi parkı yakınca siste aynı anda yanıyor gündüzleri ve geçeleri cok şekil duruyor tavsiye ederim üstelik akşam yolda giderken sadece sis aydınlatması ile gidebiliyorum şimdi beyaz ışık veren bi h1 ampül alıp takmayı düşünüyorum üstelik gündüz görünürlüğü süper
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uzunları xenon yaparsan sellektörde problem yaşarsın. Çünkü xenon ampülleri ısınmadan tam performans vermezler. Bundan dolayı firmalar bi-xenon teknolojisini geliştirdi. Bu sistemi göz kapağı gibi düşünebilirsin ampulün önünde çok hızlı kapanıp açılabilen bir mercek sistemi vardır bu sebepten farın ısınması ya da soğuması beklenmez. Sellektör yaptığınızda o mercek inip kalkar.
Farlarına mercek uygulaması yaptırabilirsin fakat maliyetinin yüksek olacağını düşünüyorum. Saygılar...
|
||
2004 Peugeot 307 XR 1.4 HDI İnci Beyazı
6000k Xenon |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Salıh uzunlarda xenon saglıklı degıl.Hemen parlamaz.Iyı bır halojenle daha ıyı degerler sımsek cakması alabılırız sankı bende arıyorum arastırıyorum :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
merceksiz xenon kullanmayın abi çok göz alıyor. ayrıca 206 cı arkadaşlarda lütfen arka sislerini yakmasın
|
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
açan 206 sahiplerini bol bol çınlatıyorum..
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
bende elektrık ustasıyım 55w yaklasık 4.5 amper ceker uzun vadede ısıma yapacaktır.sıslere röle takmanı öneririm 4 lük kablo ile aküden cekmelisin rölenin kumandasınıda parklardan al cok saglam olur.sadece öneri
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
bulanık havada az önce cep telefonu ile cektım Düzenleyen blinddark - 07 Kasım 2012 Saat 13:10 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
gercekte resımlerden daha guzel duruyo bıde senın farların ıcı sıyah daha guzel durur sende
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Evet deneyebılırsın sen guzel bence.Bızım sonarda angel da kose uclarda merceklı bısıler far gıbı fakat arka tarafında ampul gırısı ıcın yer yok.bılgısı olan varmı bu arada :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
benimkinde sisleri yaktıgında parklarda yanıyo xt premıum aracım. dırek sıs dugmesını acın deneyın
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Direk baglarsan olmaz tabi. Ancak bir role ile surebilirsin. |
||
![]() |
||
|
malesef bizim araçta sis düğmesi yok :( sisler nasıl yanıyo ozaman.bırde röle taktır parkla beraber yanar
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
ben uzunları xenon yaptım ama gereği yok gerçekten ısınmadan yolu aydınlatmıyor bıle sadece selektorlerde patlamasından dolayı ondekı dırekt yol verıyor :) gereksız yanı denendı ve uygulandı tepkıler geç :)
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |