![]() |
|
yalıtımı yaptım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SilverX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: muş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2012 Saat 13:56 |
206 feline aracımın arka koltuklarını ve bagaj kısmını komple soktum btm bant ve akustik sünger ile kapladım herseyi geri topladım arkadan tık t-gelmiyor artık 3-5 saat surer demiştim ama 2 gunumu aldı :)
arabanın arka amortisorleri d sınıfı gibi tok bi ses geliyr artık.
|
|
206 hdi feline 2006
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resim yokmu?
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
resim varsa paylaşırsan seviniriz.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
SilverX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: muş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
206 hdi feline 2006
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Benimde elimde bir adet 20cmlik kaldı açılmamış paket onu tabana boca edeceğim.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
bunun yerine sıyah keceler var daha iyi olmazmı ıstenılen ölcüde alınabiliyor bunlar cok kücük ugrastırır parca parca üstu ziftli altı kece?
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aküstik ses süngerini nereden temin ettin bende yapıcam ama ?
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
bide buna bakın
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
muş ta oldugumuz için hiç bise yok burada bantları uretıcısını aradım.sag olsunlar bana kargo yaptılar.cok ta ucuza geldi 10 cm liği (10 cmx10mt)18 tl ye...
akustik sungeriş yazdan beri arıyordum.tharmeflex firmasını aradım bauhause a satıs yapıyoruz onlardan prakende alabilirsiniz dediler.antalya magazasına bır arkasım gitti 1x1 mt 14 tlden alıp kargo ıle bana yolladı.. ANCAK .......... bu işi toplu yapacak arkadaslarımız var ise tharmeflex i arasınlar 10 mm lik yuksek yogunluklu 20 m2 topu 85 liraya satıyorlar.4-5 kişi birlesşip alın derim yoksa ben 5 m2 aldım 70 tl tuttu. |
|
206 hdi feline 2006
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Süngeri pahalıya almışsınız ben 8tl den aldım mt2 sini Bandın markası ne acaba hangi firmadan aldınız fiyatı çok uygun ? |
|
![]() |
|
btm degil arkadaslar simself diye geciyor google simself yazarsanız online satan bir yer var zaten ureticisi adamlar ama aynı bant
|
|
206 hdi feline 2006
|
|
![]() |
|
Anladım BTM ye göre çok uygun çünkü. Yapışkanlığı nasıl acaba ? |
|
![]() |
|
valla cok guzel yapıstı |
|
206 hdi feline 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |