![]() |
|
Yağ Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2012 Saat 18:42 |
|
Yağı değişeli 10.000 km olmuş değiştirme zamanı geldi sanırım.Geçen sefer Total 10/40 kullanmıştım peugeot tavsiye ediyo diye ama pek memnun kalmadım.
Castrol düşünüyorum bu sefer ama Castrol sitesinden bakınca arac özelliklerini girdiğimiz zaman Castrol EDGE 5W-40 tavsiye ediyorlar. Araç lpg li 307 1.6 110 bg.Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Şehir Antalya.
Düzenleyen kerem - 04 Kasım 2012 Saat 18:44 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben kendi aracimda Mobil 1 0W-40 New Life kullaniyorum ve gayet memnunum. Siz de kullanabilirsiniz. Eger 0 numaraya kadar inmem derseniz 5W-40 da kullanabilirsiniz. Castrol ya da Mobil 1 gibi markalardan herhangi birini gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ustamdan ögrendigim kadarı ile bu araçların yag kanalları 5/40 yaga göre yapılıyormuş
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
bu yağı kullansak olurmu
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla ben GM 10-40 koydurdum ama 5-40 mı koymalıyız..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Oyle olsa bile 40 viskoziteye sahip yagin gececegi kanaldan 5 viskozite degerindeki yag hayli hayli gecer cunku daha incedir. Degil mi? Usta herhalde ikinci rakamdan yani 40 degerinden bahsediyor olsa gerek.
Bu tarz ismi pek duyulmamis markalara yonelmemenizi tavsiye ederim. Düzenleyen koliva - 04 Kasım 2012 Saat 21:10 |
||
![]() |
||
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
Yalnız çok ilginç yağ fiyatları da çok değişken internette
ikisi de edge 5w40 hepsiburada 157 TL diğeri 69 TL fark nedir ? |
||
![]() |
||
|
Hepsiburada'daki yorumlarda zaten piyasada daha ucuza bulunabilecegi yazilmis. Fiyatlardan haberim yok ama 69 TL'lik olan dogru olanidir diye dusunuyorum. Buradaki fiyati 30 Euro civarinda. |
||
![]() |
||
|
O zaman Castrol Edge 5w40 ya da mobil 1 5w40'tan biriyle değiştireyim.
Total 10w40 da herhangi bir sorun olmadı, inş 5w40 da da olmaz.
|
||
![]() |
||
|
Sorun olmaz. Yag filtresini orjinaliyle degistirmeyi de unutmayin. |
||
![]() |
||
|
Tamam teşekkürler :).
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
edge 5-40 uygundur
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |