![]() |
|
bu resimler hakkında bilgi verirmisiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2012 Saat 13:51 |
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1)bir sonraki bakıma kalan kilometre
2)yağ seviyesi (şuan 5/6) 3)kalan yakıt ile yapabileceğin kilometre 4)yol bilgisayarı sıfırlandığından beri yapılan kilometre 5)100 kilometredi yakıt tüketimi (litre cinsinden) 6)anlık yakıt tüketimi 7)yol bilgisayarı sıfırlandığından beri ortalama hız |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bakım için kalan km
2- Aracın yağ seviyesi 3-yol bilgisayarı verisi - mevcut yakıtla gidilebilecek yol 4-yol bilgisayarı verisi - Sıfırlamadan bu yana gidilen yol 5-yol bilgisayarı verisi - Sıfırlamadan bu yana ortalama yakıt tüketimi 6-yol bilgisayarı verisi - Anlık yakıt tüketimi 7-yol bilgisayarı verisi - Sıfırlamadan bu yana ortalama hız 8- ayarladığınız hız ı aştığında uyarı veriyor 9-10 bilmiyorum Düzenleyen Alicilik - 04 Kasım 2012 Saat 14:33 |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
foto 1 : sıradaki araç bakımına kalan km yi gösterir. aracınızın 2900 km sonra bakım vakti gelmiş olacak. tabi bunu beklemeyip erkenden yaptırmanızın da pek zararı olacagını düşünmüyorum. eğer bakım yaptırdıysanız ve hala km hakkında bilgi veriyorsa yahut bunu artık görmek istemiyorsanız sıfırlayabilirsiniz. kontak kapalı iken kadrandaki tuşa basılı tutun ve kontağı açın. 10 dan geriye saymaya başlayacak ekran ve 10 saniye bakım sayacını sıfırlayacak.
foto 2: minimumdan maximuma dogru(soldan sağa) motor yağ seviyesini gösterir. kareler dolu kutucuğu, alttan çizgiler boş kutucuğu temsil eder. fotografa göre motorunuzun yağ seviyesi %85 e yakın. bu ekran sıfır gördüğünüzde paniklemeyin kaputu açıp manuel olarak seviyeyi kontrol edin zira benim aracımda çok fazla kez yanlış gösterdiği oldu. foto 3 : aracın deposundaki benzini kaç km daha kullanabileceginizi tahmin eder foto 4 : bilgi ekranını en son sıfırladıktan sonra katedilen km yi gösterir. bilgi ekranının arayüzünü değiştirdiğiniz tuşa basılı tutarak bilgi ekranının hafızasındaki istatistiklere reset atabilirsiniz. bu reset ortalama yakıt değerinizi, ortalama hızınızı ve bu foto 4 deki km değerini sıfırlar. foto 5 : son 100 km deki ortalama yakıt değerinizi litre/100 km cinsinden gösterir. ( değerin son 100 kmdeki ortalama olduğundan emin değilim. ama incelemelerim sonucu şahsi fikrim böyle ) foto 6 : anlık yakıt tüketim değerinizi litre/100 km cinsinden gösterir. 100 km sabit hızla giderseniz, aracın 100 km sonunda yakmış olacağı benzin miktarını litre cinsinden tahmin ediyor.ayarlardan bunu km/litre cinsine çevirebilirsiniz. aracın 1 litre yakıt ile yapacağı yolu km cinsinden tahmin eder. foto 7 : en son ki resetleme işleminden sonra ki ortalama hızınızı söyler. foto 8 foto 9 ve foto 10 hakkında kesin bir fikrim yok . benim aracımda bu fonksiyonları görmedim hiç. gözümden kaçmışta olabilir pek kurcalamamıştım. bilen arkadaşlar yardımcı olabilir ama tahmin etmek gerekirse over speed fonksiyonu belirlediğiniz yada fabrika formatında belirlenmiş hızı (120 km/h) aştığınızda sesli ve yazılı bir uyarı veren uygulama. "on" yaptığınızda sistem aktif olur "off" yaptığınızda ise bu uyarı sistemi devre dışı bırakılır. programming : türkçe karşılığı programlama. dolayısıyla tahminimce içerisinde çeşitli kişisel ayarlar (sil seçimi saat tarih ayarı, kullanılan hız birimi km/h mil/h, yakıt tüketimi birimi L/100km km/L gibi) düzenleniyor. Check Control hakkında bir fikrim yok.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim çok sağolun....
Düzenleyen gngburak - 04 Kasım 2012 Saat 14:58 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
8,9,10 nolu menuleri ilk defa gördüm bu konuyla çok alakalı olmama ragmen. nasıl çıktı acaba?
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
takartakmaz çıktı ama tuşlara basıyorum hiç bir işlem olmuyor. tuşu basılı tuttugumda sadece sıfırlıyor
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
ZAten tuşa her basışınızda bir sonraki seçeneğe geçer. Eğer 3 ila 7 arasında iseniz bunlar yol bilgisayarı verisi bunlarda iken basılı tutarsanız bilgileri sıfırlarsınız. 8-9-10 da basılı tutarak değişiklik yapabilirisniz.
|
|
![]() |
|
tamam 3 -7 arası basılı tuttugumda sıfırlanıyor ama 8-9-10 da hiçbirşey olmuyor..
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Bu seçenekler ekran üzerinde aktif olup araç beyninde aktif olmayabilir. |
|
![]() |
|
anladım nasıl bir işlem yaptırmak gerekir
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
anladım nasıl bir işlem yaptırmak gerekir
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
8- hız limitleme için. önceden belirlediğiniz hızı aştığınızda uyarı verir. ( Aç-Kapa yapmak için)
9- hız limitini buradan giriyorsunuz. 8 ve 9 benim aracımda da var. (307)
Düzenleyen individual - 04 Kasım 2012 Saat 17:14 |
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Arkadaşlar bazı resimler gitmiş konu hakkında bilgisi olanların resim ekleme şansı var mı?
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
![]() Tarih ![]() Mevcut yakıt ile gidilebilecek yol miktarı ![]() Yol bilgisayarı sıfırlanmasından bu yana gidilen KM ![]() Yol bilgisayarı sıfırlanmasından bu yana ortalama yakıt tüketimi (lt/100km) ![]() Anlık yakıt tüketimi (30km hızdan sonra aktif olur - lt/100km) ![]() Yol bilgisayarı sıfırlanmasından bu yana ortalama hız (kmh) |
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Eyvallah Alicilik sağolasın
![]() |
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |