![]() |
|
206 Orjinal Sac Lastik+Jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2012 Saat 15:43 |
Arkadaşlar yazlık 4 adet 25-30 bin km yapmış 14 inç lastik ve sac'ları var, üzerinde plastik peugeot orjinal jant kapağı var, lastiklerde patlak çatlak vs hiç bir şey yok, sıkıntısız kullanıyordum, bugün yeni lastiklerimi taktım, bu 4 lastiği kaça verebilirim? Markasını hatırlamıyorum ama bilindik bir marka değil, geçen sene galiba tanesini 120 ye almıştım, 175*65*14 olsa gerek,
İsteyen var mı?
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantlarda eğiklik falan yoksa ben almayı isterim. |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba, jantlarda problem yok, şimdiye kadar problemsiz kullandım, ama çelik jant değil, yanlış olmasın, bildiğin kara sac jant, üzerinde yazlık lastiklerim var, ve peugeot plastik kapakları var,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |