![]() |
|
bu araç shopmu gerçekmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2012 Saat 21:48 |
Salıh bana hıc mantıklı gelmedı bu arac ya shop buyuk cogunluk gıbı.renk hem bu kadar nasıl canlı olabılır kı ? vee kapı kollarına yakından bak daha koyu adam ıyı calısamamıs gıbı :D
Düzenleyen fatihgg - 02 Kasım 2012 Saat 21:50 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç benim.
Fotoğraf Photosop :) Sene 2007 olması lazım. şimdiki hali aşağıda |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
olur illaki ama kullanışlı olur mu tartışılır
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
hevesimi aldım evet
![]() satılırsa ne tarz birşey alırım bilemedim şimdi. |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
bende diycektim bu aracı sanki sahibinden.comda gördüm diye ama dememe gerek kalmadı sahibi yazmış :)) keşke böyle bişey yapılsa cok tatlı durmuş o şekilde.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende arıyordum nerde dıye dogru burda gordum :) Saglam emek var aracta bunda ya.Ama bu resımde bıraz daha prof shop lazım kardesım dımı :) Kazasız belasız masallah
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Tam yazıodum Ergin abinin bu diye :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu polem bir daha yaşanmıştı ya da ben dejavuya düştüm. İndividualın aracı didimdi. DH de takip ettiğim bir araç.
|
|
![]() |
|
Salıh o yapılabılır benım gozumde kapı kolları tarafı bıldıgımız kapanır.Acma mekanızması ıse hanı bazı model mercedeslerde veya farklı yuksek araclar kumandaya basarlar bagaj kapagı tık dıye o sekılde acma yapılabılır fakat nasıl tutup acarsın o muamma ıste :) ve tık dıye acılma muhabbettıde ucuza olacagını hıc sanmam :D ve acmak ıcınde ust taraftan cekerek acarız herhalde :D
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
samsunda eski bi murat 124 te yapılmıştı o uygulama.kapı kolları iptal edilip bi tertibatla düğmeye bağlanmıştı.basıldığında trak sesiyle beraber 3 5 cm açılıyodu kapı içerden de yine aynı düğme konmuştu.hatta nos düğmesi gibi kırmızı bi düğmesi vardı komiğime gitmişti.velhasıl yapılmak istense yapılıyor..olmayacak iş değil.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
aynen aynen fakat malıet ne olur o da cabası fakat sankı bızımkılere fazla gıbı :) sımdı mekanızmayı begenmeyıp arıza ısıgı falan yakar :) bsı tanıtmak acmak gerekır falan :D
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
![]() ![]() ![]() |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
bence kapı kolları iptali çok komik olur diye düşünüyorum.. Genede zevk meselesi tabi. Güzel bir ustalıkla yapılabilir
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Yapılıyor, bende gördüm burda şahin S de, araça 22bin istiyordu arkadaş :)
merkezi kilitle kapılar dışarı atıyor denildiği gibi, sahibi 4bin liraya yaptırdım dedi bursada her kapıya ayrı yayrı istersende oluyormuş 7 bin lirayı buluyormuş, bende gereksiz ve tehlikeli :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Discovery Channel' da izlemiştim. Yapılabiliyor. http://www.youtube.com/watch?v=GOJ8IBRkJCs Düzenleme: West Coast Customs gibisi yok ya ![]() Düzenleyen hLL - 07 Mart 2013 Saat 18:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |