![]() |
|
307 2,0 xt lpg tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
speedy_16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı speedy_16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2012 Saat 18:05 |
arkadaşlar 2002 307 2,0 xt full 90 binde temiz 307 nuldum almayı düşünüyorum araba lpg siz hiç takılmamış lpg taktırsa problme olurmu lpg takılmıosa almıcam yardımlarınızı
acil bekliyorum teleflex yada prins gibi markaları düşünüyorum bunuda göz önünde bulundurup yorumlarınızı bekliyorum lpg verimli olurmu yakıtı ne olur sorun çıkaramı şimdiden çok teşekkür ederim :)
|
|
![]() |
|
speedy_16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı speedy_16
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisi olan yardımcı olabilecek kimse yokmu??
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
benım makınede lovato var 12 bın km oldu daha hıc motor ışığı yakmadı ve sorun cıkarmadı ama bunlardan onemlısı ustadır ıstanbuldaysan taktrdıgım yerı tavsıye edebılırım
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbulda neresi hocam ? Bende 1hafta 10 güne kadar taktıracağım 307'ime.Bostancı sanayi sitesinde rota mh. diye bir yer var Atiker için 1000 TL , italyan bir marka(landirenzo) için 1450 TL dedi.Kararsızım hangisini taktırsam diye.Birde 50 TL lpg ile kaç km yapıyorsunuz ? Yada 100 TL ile. Ben benzinde 100 TL ile 250-280 km civarı yol yapıyorum(kısmı şehir içi kısmı biraz uzun mesafe) Taktırmaya değer mi diye düşünüyorum açıkçası aylık 400-500 TL benzin masrafım oluyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı speedy_16
ben bursada oturuyorum aceba prins ve ya teleflex taktırsam nasıl olur takan veya bildiğiniz tanıdığınız varmı ?
lovato takıldıktan sonra performans yyakıt nasıl oldu ? araç 2,0 dimi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı speedy_16
bide benzin ibresi problemi yaşadınızmı ve çözebildinizmi yada farklı problemler
|
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Selamlar.
Benim 307 1.6 aracımda da Lovato var.Yaklaşık 1 yıl oldu,çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım.Şu anda 2,69 Lpg fiyatıyla uzun yolda 235 kr (araç doluyken) civarı, şehir içinde de 310 kr civarı yakıt tüketimi var.(17" jant ve performans lastiği var bunu da göz önüne alabilirsiniz).Tahmini %30 daha az yakarsınız Lpg ye geçince. İbre konusu Fransız araçlarının tamamında böyle sanırım.Lpg'de gitseniz bile benzin ibresi düşüyor.Buna çözüm olarak denemedim ama forumda bazı konular var göz atabilirsiniz. Düzenleyen kerem - 04 Kasım 2012 Saat 18:17 |
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
benım makıne en son 81 tl ye doldu 250 km yaptı tamamı sehır ıcın, kerem otogaz var şirinevlerde lovato ve atıker takıyor ama pug ıcın atıker tavsıye etmedı bana lovato sorunsuz calısır dedı bu modelde 1 sene once 1350 tl 10 taksıt seklınde bı ucretı olmustu bana
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
benım arac 1.6 ama abımın honda cvr ye 2008 modelede lovato taktırdık ondada sorun olmadı lpg ıle ılgılı sole solıyım ayda 500 vercegınıze 250 300 tl verırısınız maksımum lpg ye kı 1 senede parasını cıkarır. ıbre konusu ıse yarım deponun uzerınde benzın oldugunda ıbre sıfıra dusse bıle kendını otomatık resetlıyor zaten cıhaz takmanıza bence gerek yok o parayla zaten benzın koyarsınız :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı speedy_16
kontaaaç kapa yapınca resetliyip tekrar eski haline geliyor galiba bilgi için teşekkür ederim 2,0 307 kullanan varmı 2,0 çok fark varmı 1,6 yakıtı arasında
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
benim aracımda 2.0 yakıt olarak 1.6 larla pek bir fark yok yakıt sizi korkutmasın.kullanımı daha zevkli lpg eğer iyi bir kıt takılırsa sorun yaşamazsınız prins ,telefleks,kıt mtm gibi markalar ağrıza ışığı yakmıyor ve performans kaybı minumum oluyor. yakıtınız yarım deponun üstünde olursa ibre düşsede daha sonra olduğu seviyeye tekrar geliyor.2.0 tavsiye ederim.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı speedy_16
teşekkür ederim bilgi için
:) hafta içi bakıcam araca expertiz için istanbul da önerebileceğiniz düzgün bir yer var mı ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
bosch car servislerine gıt 80 veya 100 tl ye ıncıgıne cıncıgıne bakarlar ve raporda verırler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı speedy_16
Motor bakımından sıkıntı çıkarmı , herkez sorun yaratabilir gibisinden sölüyor.
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
81 TL ye 250 km lpg ile az km değil mi hocam ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
valla motorumda gram sıkıntı yok cok sukur lpg sonrası yag degısımı yaptım kı usta mototrun sıkıntısız oldugunu soledı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
81 tl ye 250 km benım kullanım tarzımla alakalı sakın kullanınca daha cok gıdıyo onuda denedım 40 50 km cıvarı farkedıyor ben agresıf kullandıgım ıcın öle az gıdıo :)
|
|
![]() |
|
Performans kullanıyor iseniz normal tabi kide :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |