![]() |
|
beklemediğim bir sonuç :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 Saat 23:28 |
|
arkadaşlar aracımla bugün ziganaya çıktım. hani 1.4 motor dizel dedim bakalım nasıl çıkacak. eski arabam 1.6 16V 103 ps marea idi . şaka gibi ki onla kıyaslanamayacak bi fark var deli gibi çıktım bi ara baktım 120 olmuş. şok oldum rampa yukarı 120 ile gitmek hayal gibiydi ve yakıtta yok gibi.
allah nazardan saklasın aracımdan çok memnunum. paylaştım çünkü belki benim gibi almadan şüphesi olan bir kişli okurda adam gibi araç sahibi olurlar. hala 90 lı yılların kuş serisini BMW zanneden adamlar var burda . teşekkürler.
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Siz turbo nun tadını yeni çıkarıyorsunuz
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bence mangal etinin kokusuna o hizla tirmanmistir.
![]() |
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
eeee dizel yani torku daha yüksek artı turbo,marea da kesin tupludur gelde cıksın nasıl sıkıyosa :))
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bence cevap budur söylenecek söz yok :))))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Zigana'dan asagiya eski Erzurum yolundan donebilecegin bir yol var. Hatta o yol uzerinde Zigana tatil koyu var. Guzel manzaralar var o yolda, tavsiye ederim. Tabi yillar once oyleydi, umarim hala ayni sekildedir. Düzenleyen koliva - 03 Kasım 2012 Saat 21:50 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet biliyorum oraya gittim bende hatta kayak tesisleri var orada
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |