![]() |
|
307 SW aracımın problemi hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edessar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 Saat 13:15 |
tekrar merhaba bahsi geçen aracı 2 hafta önce aldım.
aracı almadan önce test merkezinden testten geçirdik oradaki ustalar şanzuman motor ve yürüyen 10 numara gibi görüşler belirttiler. Gerçekten çok güzel bir araç olduğunu düşünüyorum ve bu iki hafta süresince yaklaşık 2.500 km yol yaptım malum bayram vs. Ancak 2 gündür şöyle bir sıkıntım var. Evimden işyerime geçerken dik bir rampa var bu rampada manuel kullandığım zaman devir yükseldiğinde auto gear fault hatası veriyor ve D konumundan başka konuma geçemiyor taki aracı stop edip birdaha çalıştırana kadar böyle kalıyor. P konumundan R veya D konumuna aldığımda araç manuel vitesli araçlarda debriyajdan ayağınızı biraz çok çektiğinizdeki gibi titremeye başlıyor bu durum klima açıksa dahada artıyor. Benzin veya LPG durum aynı her ikisindede denedim. hatta ayağımı frende tutup gaza bastım acaba rölantidenmi yapıyor diye oda çözüm değil. Bu iki sorun size neyi çağrıştırıyor yardımcı olabilecek varmı ? Forumda selonoid ile ilgili diğer konuları okudum sanırım ilk sorunumun çözümü oradan geçiyor diğerleri hakkında bilgi sabahibi olup beni aydınlatacak varsa yorumlarınızı bekliyorum. |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bılgısayara baglatın basınc degerlerını olcturun dusuk cıkarsa selenoıdlerı degıstırırler en ıyı ıhtımal ama hatayı vermeden deneyın bıde yokusta kalkmakta zorlanıyomu yada gerıye cok kacırıyomu egım ne kadar yokustakı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |