![]() |
|
Muayeneye ve arka stop lambası hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 Saat 01:15 |
Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta sonu aracımın muayenesi var. Bugun akşam kontrol ettiğimde sanırım arka lambalarımdan bir tanesi yanmıyor. Ilgili lamba ise su; ön aydınlatmayı ya da kısa farları yakmak için kolu bir tur çevirdiğimizde arka tarafta sürekli yanan 2 lamba vardır ya onlardan sağ taraftaki yanmıyor. Gerçi emin de olamadım orada lamba varmıydı ![]() Soruma gelince bu lambay ben değiştirebilir miyim? Sökmesi zor mu? Servise gitmeye gerek var mı? Bu lamba yanmasa muayeneden geçebilir miyim? Ayrıca muayeneye gitmeden ne yapmam lazım kısaca verebileceğiniz öneri var mı? Çok teşekkürler...
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ekim başında muayeneye gittim.lambalara dikkat ediliyor ve en çok dikkat edilenlerden birisi lambalar. ayrıca fren testine sokturmanı tavsiye ederim aracını.bide muayene randevusunu sabah alırsan daha iyi olur.hem boş oluyor hemde bi sorun çıktığında aynı gün içerisinde aracını yaptırıp tekrar aynı güne randevu alıp zamandan tasarruf sağlarsın
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu sanırım hallettim buradan paylaşayım istedim.
Öncelikle lambanın literatürdeki adı Park Lambası olarak geçiyormuş. Stoplar üzerindeki bütün lambalar, bagaj içerisindeki halının öne doğru çekilmesi ile görülmekteymiş. Bu halıyı öne doğru çektiğimiz zaman görünen lambalar kırmızı iki tane klips ileri doğru çekilerek yerinden çıkmakta ve böylece bütün lambalar ön taraftan görünmektedir. İlgili lambayı söküp patlak olduğunu gördüm. Akşam üstü bir oto elektrikçiye uğrayıp aynı ampulden alacağım. Üzerinde yazan bilgiler ise; OSRAM 5007 LF ITALY 12V R5W (37R,00207-n4D-) dir. Belki başkalarının işine de yarar.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyiki halletmişiniz. fark ettikleri an direk bırakıyolar muayene aklınızda olsn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bunlarda sırasıyla çekmiş olduğum fotoğraflar;
![]() ![]() ![]() Ampuller de tozlanmış sileyim takmadan
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
bızım doktorun aracı goturdum honda accord 4 tane lamba var onda arkada 1 sı yanmıyodu bırkatılar kı en cok takıldıkları olay far ve lambalar haberınız olsun
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
ayrıca benım aracıda gotrudum sağ arka stop camı yan tarafı çatlaktı degıstırdım dedım bu elemanlar takınılı 2 sefer yapmayalım boşa :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |