![]() |
|
206 ses yalıtımı yapıyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2012 Saat 18:26 |
arkadaşlar çok zor bi uygulama benden söylemesi :D
çok uğraştırmasaydı keşke daha çok foto çekmek aklıma gelirdi belki:( elimde olanları paylasayım bagajın bitüself kaplanmış hali... buda arkada koltugu söktükten sonra ortaya çıkan manzara :( arka camurluk içinin komple bitüself kaplandıktan sonra üzerine termaflex(gri olan),bunlarında üzerine ses yalıtımı için kullanılan echomod(siyah olan) uygulaması.. inş faydalı olabilmişimdir...
Düzenleyen _semihk_ - 19 Aralık 2012 Saat 20:43 |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok iyi olur :))
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
ewet yapılış şeklini ve resimleri bekliyoruz...
bende müziğin sesini açtığımda kapılardan teneke sesi geliyor.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Resimli değil ama resmen yaptım ![]() Burda önceden yapan kenan abinin konusu var buyrun. |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu islemi resimli olarak yapan yokmu arkadaslar
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
15 cm lik olandan aldım malum bagaj girintili çıkıntılı oldugu için.... 2/3 ü yetti.. yaklasık 7 metresini kullandım...
termaflex(ısı yalıtımı) ve echomod(ses yalıtımı) uda bügün uygulıycam ins..
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bagajın tam olarak nerelerini kapladınız ? Ne kadar malzeme gitti. Ben kapı içlerine 20cmlik den bir kalıp kullandım. Az bişi arttı |
|
![]() |
|
bende bagajı bitüself kapladım geçen... cok faydasını gördüm.. yalnız bitüself i gelişigüzel degil girinti çıkıntıların üzerine yapısacak şekilde yapıştırmak lazım... çarşaf gibi dümdüz gitmek çözüm deil.. ;)
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
2011 model aracım var. Nerdeyse söküp bakmadığım yeri kalmadı. 1994 model 3.16i bmw var onunda neredeyse sökmediğim yeri kalmadı. 94 model arabada öyle bir yalıtım varki aklınız şaşar. Kapı sacları tamamen zift esaslı yalıtım maddesi ile kaplı. Kafes boşluğu döşeme şeklinde yalıtım süngeri ile kapalı. Siz bu işlemi çürütüyorsanız koca bmw yi göz ardı etmiş olursunuz. 307lerde kapı sacları daha kalın ve daha çok yalıtım var 307 ile 206 yı stok halde karşılaştırmak heleki 307le yalıtım yapıp aradaki farkı çıkarmaya çalışmak yanlış olur. Kısa zaman önce bende BTM bitüself bant aldım ve kapı içlerini beyaz görünmeyecek şekilde kapadım. Tabi öncesinde kapıyı iç dış bi güzel tinerle temizledim. 10mm lik sanayi tipi değil orjinal termaflex ses yalıtım süngeri aldım ve kapının içinden çıkan alelade süngere göre kestim. Kenara çift taraflı siyah sünger bant çekip süngeri sabitledim ve döşeme klipslerini lastikli olan ile değiştirdim. Dış çıtaların içine de gri su işlemez süngerden koydum yine çift taraflı bant ile. Sonuç ne mi oldu ? Kapı biraz ağırlaştı. Bant biraz ağırlık kattı. Ama kapanırkenki teneke sesi ortadan kalktı daha tok bir ses geliyor. Yağmur çamur bigi sesler daha az hissediliyor. Ses sistemini biraz açtığımda dışardakiler rahatsız oluyordu şimdi öyle bir sorun yok. İçerdeki akustikte baya değişti. Şimdiki hedefim taban ve tavan Fotoğraf çekemedim kendi başıma 2 güne yaptım kapıları. Yalnız benden uyarması elinize kolunuza dikkat edin çok hasar görüyor dip bucağa uğraşırken. |
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
aynen kardeş ayrıntılı resim ve anlatım bekliyoruzz.):):)9
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
işlemleri uygularken resimlersen çok güzel olur benimde ihtiyacım var çünkü
|
|
![]() |
|
SilverX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: muş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
206 feline aracıma en sonunda btm bant ve akustik sunger aldım.40 tanede sekman aldım. bu hafta sonu girişiyorum arkadaşlar.
|
|
206 hdi feline 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |