![]() |
|
206+ jant tavsiyeleriniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
electman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2012 Saat 19:33 |
Arkadaşlar yeni aldığım siyah renkli 2011 206+ 1.4 hdi envy aracıma jant ve yay takmayı düşünüyorum önerileriniz varmıdır?
Eren hocanın karaduluna bayıldım fakat biraz büyük sanırım ben 16'' düşünüyorum eğer kullanan arkadaşlar tavsiye ederse 17'' de olabilir ve tabiiki buna ek olarak 5 cm yay takmayı düşünüyorum. Maalesef 206+ için fazla seçenek bulamıyorum jant için marka ve lastik ebatları önerilerinizi birde yay markası önerilerinizi bekliyorum 206+kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim birde bijon aralıkları 4x108 mi 206+ da? şimdiden tşkler. |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4x108'dir.
205/40/17 lastik ile orijinal hockenheim jantlar iyi gider. servisten alabilirsiniz. ![]() |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben aşağıdaki eveanys den daha yakışan bir jant bulamadım. Siz bulabilecek misiniz bakalım
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
ne kadar dusunuyorsun arkadasım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
electman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
üzerinde zaten bunun 15'' i var daha gösterişli birşey olsun istiyorum yine de tşk ederim ilgilendiğin için |
|
![]() |
|
güzelmiş gerçekten servise ugrycam bunun için tşkler ama fiyatta anlaşacağımızı pek sanmıyorum servisle :) |
|
![]() |
|
2000TL ye kadar çıkabilirim |
|
![]() |
|
tşk ederim teklifin için ama sanırım 16'' bakıyorum ben çünkü araç ufak leylek gibi kalmasından korkuyorum birde zaten hantal bir araç iice çekişten düşmesinden... |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
15'' jantlarını çıkarınca satmayı düşünürsen alabilirim
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
yok dostum düşünmüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |