![]() |
|
206 egzos fiyatı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 Saat 23:45 |
selamlar arkadaşlar... aracımın egzosunda bisürü delik vardı sürakli kaynak yaptık durduk. ama son gittiğim egzoscu artık kaynak tutmayacak halde dedi. şimdi de tır tır ses yapıyor. egzosu değiştirmeyi düşünüyorum tamamı değişecek dediler. bi kaç egzoscu dolaştım. 160 diyende oldu 300 diyende oldu. 400ü bulur diyende.fiyatlar arasında bu kadar uçurum olması şaşırttı beni. egzosun tamamı kaça mal olur? değiştiren veya bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servısten fıyat almadan dısarda yaptırma arkadasım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
birin çektiği fiyat diyerini tutmaz geçen yıl bende çok araştırdım 100 tl çekende oldu 350 de hepside yansanayi
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tamamen markaya dayali oldugunu dusunuyorum. Bir suru egzos markasi var. Birde bazilari var olan kaucuk baglanti aksamlarini da degistiriyor, bazilari degistirmiyor. Flansi degistiren vardegistirmeyen var ki siz orjinali ile degistirtin.
|
|
![]() |
|
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iki gün önce değiştirdim, son susturucunun olduğu kısmı iki yıl garantili, orjinal parça olduğunu, aracın üzerindekinin de aynısı olduğunu söyledi. Sökünce baktım. Aynı parça ile değiştirdi. İki yıl garanti işi kafama yattı 140 TL'ye hallettik
|
|
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |