![]() |
|
Zorunlu Trafik sigortası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 Saat 10:21 |
mrb arkadaşlar aracımın sigortası 2 kasım da bitiyor devam eden sigorta aviva , indirim alabilirmiyim yada tavsiyesi olan var mı nelere dikkat etmeliyim
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aksine sıgortalara zam geldı dıye bılıyorum
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigortalara zam geldi, bir şey değişeceğini sanmıyorum. Ben aracım için en uygununu Axa'da buldum. ARaştırma yaparken herkes Euro sigortadan uzak durun dedi (bilginiz olsun). Ayrıca trafik sigortalarında indirim Kasko gibi olmuyor yüzde 10 dan başlayıp yüzde 5, yüzde 5 hasarsızlığınız artıyor. Buda bir önem taşımıyor haliyle
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla 94 sahini 314.00 lıraya sıgorta yaptırdık 2000 model altına dıyolar ama bılmıyorum
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
birazönce bi yerle görüştüm bana en son 203 tl dedi anadolu sigorta . ama geçen sene aviva dan 140 tl ye yapmış babam
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
euro sigortadan uzak durun fikrine aynen katılıyorum.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Bartender42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bartender42
En Son 10 Gün Önce Yaptırdım, ve sağlam bir fark gelmiş
![]() Halk Sigorta En iyi fiyatı vermişti... Bende oradan yaptırdım
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI XT
2005 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
biraz önce yaptırdım 193 tl ye ışık sigortadan yaptırdım .
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
yaklaşık iki ay kadar önce 218 TL'ye yaptırmıştım arkadaşlar
|
|
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
geçen nisanda ne tokat yemışız axa dan bellı degıl arastırmadık sazanlama daldık 360 tl yı aldılar bakalım bu nısanda ne kadar tokat yıcez :D bide bu 307 nın şöför koltugu komple ne kadar bılen var mı :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |