![]() |
|
Corsa cdti - 307-Video Eklendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 Saat 22:37 |
Araç sağ taraftaydı,corsadan da çektiler bir araya gelemedik malesef,aldığımda elbet ki yüklerim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Videoyu ve sonucu belirttiğim yerde de yazmıştım okumadınız heralde dip gaz değil.. Yazıdan alıntı : Bu arada tam anlamıyla yüklenemedim yoldaki araçlardan dolayı sonrasında zaten yavaşlıyoruz
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dip gaz mı bu? eğer öyle ise hantal kalmış
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
2 den 3 e gecerken 6100 6000 rpmde atarsanız daha cabuk sahlanır bıde bızım 307 lerde ruzgarda cok onemlı genıs bı arac oldugu ıcın ruzgar etkılıyo baya bı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Bi karışıklık olmış eklemiştim :) kusura bakmayın tello halletmiş sağolsun :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Video burada sanırım :D
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi videoyu ben mi göremiyorum yoksa yok mu
|
|
![]() |
|
Sonuç aynen şu şekilde.. Drag : Corsa 1.5 boya yakın alıyor 100 km den sonra 307 yakalayıp aynı ivmelenme ile geçiyor Rolling : 2000-2500 rpm arası Corsa şahlanıyor yarım boy atıyor,hızın artışına göre 307 belirli şekilde kafa çıkararak alıyor. Galip geldik ![]() ![]() Bu arada tam anlamıyla yüklenemedim yoldaki araçlardan dolayı sonrasında zaten yavaşlıyoruz ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Ahb1BAj0Zzw&list=HL1352371531&feature=mh_lolz
Düzenleyen fexzi - 08 Kasım 2012 Saat 12:47 |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Eyv. Üstat bakalım deneyip göreceğiz :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Triptonik modda Sport modu devre dışı kalıyor malesef.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
tiptronic modda kal bi de "s" konumu varsa yeterli :)
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar zaten iddaalı olunan bir durum yok öyle hırs yapıp sen geçersin ben geçerim diye inatlaşmada yok deneyelim mi deneyelim,teknik veri olarak bilginize başvurmak için yazdım..
to laedri : şanzumanda vs sıkıntı yok 1 ay önce komple bakımdan geçti maşallah hiç bir sıkıntısı yok,yer yer şehir dışında zorluyorum o da sollama vb durumlarda. to alicilik :Erhan abinin araba da maşallahı var,Erhan abiyle irtibattayız sürekli aracımda da chip ve hks filtre vardı,chip otomatik olduğu için fazla etki etmedi şanzumandan dolayı,deneyip göreceğiz bakalım :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Fevzi abi,
Kesinlikle yarım deponun altında yakıt olsun arabanın ağırlığını oldukça düşük tut. Lastik basınçlarını artır Shell den yakıt al derim 2004 corsa var bizde 1.3 cdti 68lik araba 1-2-3 de hımbıl ama 4-5 de 120den 180e nasıl çıkıyor anlamıyorsun. 307 den daha atik ve seri araba dizel ve turbo farkı da var. Erhan abinin arabayı bilirsin yokuşta ya da düz yolda alıyorda ışıklar 1-2-3 de benim araba alıp götürüyordu. Bir de ondan chip-hava filtresi ve egzost vardı. |
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
arkadaşlar fazla hırs her zaman zarardır. hayatınızın kıymetini bilin derim |
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
al benim aracla yarış :)) fareyle oynar gibi oyna :DD
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yakın zamana boğaz kelebeği arızasına hazırlıklı ol,ayrıca otomatik vites olduğun için ileriki dönemde vuruntu,vites atmama gibi problemler seni bekliyor olabilir.yerinde olsam aracı hele ki 307 yi bu kadar zorlamam.
|
|
![]() |
|
Triptonik moda geçirdiğimde 6500rpm e yakın devir çeviriyor,2.vitesin sonunda 110a geldiği gibi 3e atıyor,tabi farklı bi araçla bu ne olur bilmiyorum.
iki şekilde deneme yapacağız ilki sıfırdan kalkış,diğeri rolling tarzı belli bir km den itibaren yürüme yapacağız bakalım,video kaydı alabilirsek paylaşımda bulunurum.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bence de mesafe kısmını göz önünde bulundurmak lazım, tork değerleri pek önemli değildir önemli olan her zaman hp'dir. Kalkışta sizden daha düşük devirde daha yüksek torka sahip olacaktır ama bir süre sonra geçilecektir. Aracınızın benzinli olduğunu ve 110 beygirde olduğunu varsayarak bu yorumları yaptım. Tiptronik vitese sahip olmanızın etkisini bilemem hiç kullanmadım ama düz vitesteki kişinin şoförlüğü ve aracını iyi tanıyıp tanımadığı da önemlidir. Ben yokuşta oturan biri olarak dizel aracın (yandaki araç şu veya bu diyemiyorum malesef çünkü broadway ile bile karşılaştırdığım oldu) kalkışta iyi sonrasında yığıldığına (yani ben
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Düz vites olsa aracın kısa mesafede de her türlü alabilirdin bence. shell vpower benzin al öncesinde :D
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Katılıyorum tork kalkışta avantaj,sonrasına dair de net bir bilgi ( fikir ) edinmem lazım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |