![]() |
|
206 1.4 dizel feline |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efess88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2012 Saat 00:56 |
Mrb arkadaslar. peugeot 206 1.4 feline modelini almak istiyorum ve sahibinden'den buldum.
Yalnız hdi feline değil sadece feline bayram icin istanbulda değilim birkaç gun sonra donunce araca bakmaya gidicem ve muhtemelen alıcam
araç 1.4 feline dizel 2006 model 6 airbag digital klima xenon far sunroof özellikleri arasında yazıyor. 112bin km de. Dikkatimi çeken bu modelde sunroof gormemistim hiç. Bunda sunroof var. fiyatta 17500 yazılı. 1.4 feline ile 1.4 hdi feline arasında fark var mı ? ve diğer feline modellerinde yağmur ve sis sensoru vardı bunda yazılmamış.birde sadece on camlar otomatik işaretlenmiş. normalde feline modellerinde arka camlarda otomatiktir. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Feline 2005 ve sonrası 206larda çıktı. En full modeldir.
Sunroof opsiyonel donanım olduğu için her modelde görülmez. 6 airbag ön ve arka sisfarı far ve yağmur sensörü elektirkli ayna elektrikli 4 cam dijital klima 1/3 2/3 katlanır arka koltuk Ön koltuklarda spor başlık arka koltuk başlıkları HDi ın farkı dizel motor olması diğeri benzinlidir. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
ali hocam gerekenleri yazmış,araç dizel ise HDİ demektir değilse benzinlidir.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
efess88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Sağolun arkadaslar bu ayrımı bilmiyordum. Peki fiyat olarak ne aralıktadır bu model.
206 1.4 hdi dizel 2006 model 112bin de. değişeni yok.Bi sıkıntısı da yokmuş çalışmayan aksamıda yokmuş. Baktırmadan bilemeyiz tabi de ben bunların var olduğunu kabul ediyorum şuan ve 17500 istiyo. sizce nasıl fiyat olarak ? az mıdır çok mudur yoksa normal midir? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |