![]() |
|
206 1.4 dizel feline |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efess88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2012 Saat 00:55 |
Mrb arkadaslar. peugeot 206 1.4 feline modelini almak istiyorum ve sahibinden'den buldum.
Yalnız hdi feline değil sadece feline bayram icin istanbulda değilim birkaç gun sonra donunce araca bakmaya gidicem ve muhtemelen alıcam
araç 1.4 feline dizel 2006 model 6 airbag digital klima xenon far sunroof özellikleri arasında yazıyor. 112bin km de. Dikkatimi çeken bu modelde sunroof gormemistim hiç. Bunda sunroof var. fiyatta 17500 yazılı. 1.4 feline ile 1.4 hdi feline arasında fark var mı ? ve diğer feline modellerinde yağmur ve sis sensoru vardı bunda yazılmamış.birde sadece on camlar otomatik işaretlenmiş. normalde feline modellerinde arka camlarda otomatiktir. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum yağmur ve far sensörü standarttır, sunroof opsyonel, 1.4 benzini, 1.4 HDİ dizel demek
Düzenleyen Serco05 - 29 Ekim 2012 Saat 07:04 |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
dostum dağlar kadar fark var sen orda yazan hdi yi model sanıyorsan yanılıyorsun o hdi dizel olduğunu gösterir yazmıyorsa benzinlidir
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
efess88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Sağolun arkadaslar bu ayrımı bilmiyordum. Peki fiyat olarak ne aralıktadır bu model.
206 1.4 hdi dizel 2006 model 112bin de. değişeni yok.Bi sıkıntısı da yokmuş çalışmayan aksamıda yokmuş. Baktırmadan bilemeyiz tabi de ben bunların var olduğunu kabul ediyorum şuan ve 17500 istiyo. sizce nasıl fiyat olarak ? az mıdır çok mudur yoksa normal midir ? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dizeli için çok iyi fiyat bence, araçta sıkıntı yoksa kaçırmayın derim, araca iyice baktırın
|
|
![]() |
|
Teşekkürlerr.. Bir kaç gün sonra bakmaya gidicem. Haberdar ederim
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
memnunum, aynı aracı kullanıyorum. km bile hemen hemen aynı
|
|
![]() |
|
Aynı aracı kullandığınız için size soruyorum. Yakıt harcama durumu nedir ?
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
hemen hemen her küçük dizel araçtaki gibi 5-6 litre 100 km de.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |