![]() |
|
206 aracım çekmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 Saat 22:52 |
|
Arkadaşlar, 2006 model 206 1.4 X-Design aracım var, içinde 2-3 kişi iken ki bunlar 50-55 kg ağırlığında, aracım çekişi çok zayıf, sürekli vites küçültmem gerekiyor, kalkışlarda sorun yok, neden olabilir?
|
||
![]() |
||
shadoww2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
devirli kullanmıyosun ondandır,dizelmi araba.
|
||
ShadoW
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
Cevabın için teşekkür ederim. Devirli kullanıyorum, onda sorun yok, ama en ufak bir yokuşta vites küçültmem gerekiyor, 3 ile gidebileceğim yerde 1 ile devam ettiiğimi biliyorum. |
||
![]() |
||
shadoww2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
|
peki tekleme var mı.
|
||
ShadoW
|
||
![]() |
||
|
Tekleme falan yok, ama mesela yokuşta kalkıyorum, 3000-4000 devire geliyor bas bas bağırıyor vites değiştir diye, değiştirdiğim zaman da toparlayamıyor kendini, bir daha 1 e alıyorum, Bu 60-70 ile giderken önüme yokuş çıkınca da oluyor, bir süre sonra gaza sonuna kadar basıyorum ve vites küçültmek zorunda kalıyorum. Bu arada 50 liralık mazot ile 180-190 km gidebiliyorum.
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
turbo hortumlarını kontrol ettır yırtık falan olabılır
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Benimde aklıma turbo ile ilgili şeyle geliyor, bir de araba dururken gaza 4000e kadar basıp bıraktığım zaman vıfffff diye devam eden bir ses motor ile birlikte sesi azalarak susuyor, o ne olabilir?
|
||
![]() |
||
volkan206+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan206+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bendede aynı sorun vardı servise gittim turbo hortumu gevşemiş hava alıyormuş ondan kaynaklıymış,
Düzelttiler artık sorun yok |
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |