![]() |
|
206 aracım çekmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 Saat 22:52 |
|
Arkadaşlar, 2006 model 206 1.4 X-Design aracım var, içinde 2-3 kişi iken ki bunlar 50-55 kg ağırlığında, aracım çekişi çok zayıf, sürekli vites küçültmem gerekiyor, kalkışlarda sorun yok, neden olabilir?
|
||
![]() |
||
shadoww2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
devirli kullanmıyosun ondandır,dizelmi araba.
|
||
ShadoW
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
Cevabın için teşekkür ederim. Devirli kullanıyorum, onda sorun yok, ama en ufak bir yokuşta vites küçültmem gerekiyor, 3 ile gidebileceğim yerde 1 ile devam ettiiğimi biliyorum. |
||
![]() |
||
shadoww2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
|
peki tekleme var mı.
|
||
ShadoW
|
||
![]() |
||
|
Tekleme falan yok, ama mesela yokuşta kalkıyorum, 3000-4000 devire geliyor bas bas bağırıyor vites değiştir diye, değiştirdiğim zaman da toparlayamıyor kendini, bir daha 1 e alıyorum, Bu 60-70 ile giderken önüme yokuş çıkınca da oluyor, bir süre sonra gaza sonuna kadar basıyorum ve vites küçültmek zorunda kalıyorum. Bu arada 50 liralık mazot ile 180-190 km gidebiliyorum.
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
turbo hortumlarını kontrol ettır yırtık falan olabılır
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Benimde aklıma turbo ile ilgili şeyle geliyor, bir de araba dururken gaza 4000e kadar basıp bıraktığım zaman vıfffff diye devam eden bir ses motor ile birlikte sesi azalarak susuyor, o ne olabilir?
|
||
![]() |
||
volkan206+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan206+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bendede aynı sorun vardı servise gittim turbo hortumu gevşemiş hava alıyormuş ondan kaynaklıymış,
Düzelttiler artık sorun yok |
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |