![]() |
|
radyatör onarıcı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2012 Saat 23:01 |
arkadaşlar 1 haftadır arabamın şoför mahali paspasın altıda 1 karış kadar yer ıslak whapex radyatör onaıcı sıvı aldım ama üstünde soğutma suyuyla uyumlu değildir yazıyor motor ısısı yükseldiğinde radyatörden dökün diyor daha öncede böyle sorun yaşamıştım usta metalimsi bir toz atmıştı soğutma suyuna hallolmuştu aldığım bu sıvı aynı şekilde kullanılmıyor sanırım :(( .bpden aldım aranızda kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim ...tşkkürler...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paspasın altına gelen su motor radyatöründen değil kalorifer radyatöründen gelir.
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım soğutma suyuna koyulduğunda deliği kapamıştı.bende bunu öğrenmek istiyorum aldığım onarıcı farklımı.yanlış birşey kullanmak istemiyorum...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Onarici ile olacagini sanmiyorum. En guzeli gaz pedalinin saginda kapan ve iki alyan vida ile tutturulmus kapagi sokun ve hemen arkasinda bulunan borularda kacak olup olmadigina bakin. Hemen orada bir ek yeri goreceksiniz. Cogunlukla oradan kacirir.
|
|
![]() |
|
hkn60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Koliva'ya katılıyorum.Bana da kendisi önermişti zaten sorunun o bölümde olabileceğini.Gerçektende kalorifer peteğimin bir sıkıntısı yokmuş,sadece borulardaki contalardan biri özelliğini yitirmiş.Basit bi onarımdan sonra sorun ortadan kalktı.Muhtemelen sizde de benzer bir durum var.O katkı malzemesine gelince, ben o tür malzemelerin kullanılmasının araca faydadan çok zarar vereceğine inanan biriyim.Bana göre en iyisi sorunun kaynağını bulup sorunu orada bitirmek.
Düzenleyen koliva - 28 Ekim 2012 Saat 09:10 |
|
1.6 XT Premium Tiptronik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |