![]() |
|
Foreks? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206gt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2012 Saat 11:36 |
İnsanlar borsadan, hisse senedinden nasıl para kazanıyor diye araştırırken bi süre önce foreksle tanıştım. Onca grafiktir formüldür derken yavaş yavaş bu tahmin dünyasını sevmeye başladığımı fark ettim. Hemen her şeye hakim foreks kullanıcıları da yardımsever olunca işler biraz daha kolaylaştı. Gerçi hala anlamıyorum nasıl bu kadar şeyi bilebiliyorlar. Yatırım yönteminin, neye odaklanmak gerektiğinin tek bir cevabı yok zaten. O kısmı bu yüzden es geçiyorum. Ama firma seçimi için fikir almak kesinlikle mantıklı olur. Ben beğendiklerimi sıralayım, siz yorum yapın isterseniz: iforeks, eco yatrım ve integral. Şikayetleri dinlemiyor bile denilen firmalar hakkında bile çok olumlu yorumlar okuyunca insan neyi seçeceğini şaşırıyor doğal olarak. Önerilerinize göre hareket edeceğim bu yüzden. Yönlendirmeleriniz sayesinde bu kadar çok şeyi öğrendim. Yine yönlendirmeleriniz sayesinde forekste ustayım diyeceğim zamanları göreceğim umarım. Desteğinizi bekliyorum. |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nedir bu şimdi....
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |