![]() |
|
aytemiz den mazot alanlar.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2012 Saat 10:48 |
arkadaşlar herkeze oncelıkle ıyı bayramlar dılıyorum...
mazotumu aracımı aldım alalı shell den alıorum normal duzende v pover bazende gtl mıydı neydı katkılı olandan alıyorum... ancak bı ınanısım yuzunden depoyu kesınlıkle fulletıp kullanmam bosuna lt agırlıgı tasımak ıstemem ancak bunu yavastan yıkmaya calısıyorum..depoyu fulleyıp uzun bı sure unutmak ıstıyorum mazot varmı yokmu dıye:) malum mazot fıyatları ortada shell 4.25 lt basına ancak ızmırde olan bılır ucyol-hatayda nokta duragında aytemiz petrol var ve sureklı ındırımde 3,95 gibi bi fiyatı vardı yanlıs hatırlamıyorsam..kayın pederım sureklı ordan alıyor ve bı sorun olmadıgını soluyor ancak turbosuna asıldımı sıyah duman atıyor mazottandır dedım ınandıramadım:)...50 tl 75 tl gıbı alımlarda bu fıyat yansımas ama fulletınce kesınlıkle fıyat cok makul derecelere gelır dıye dusunuyorum..kısaca korkuyorum aracıma bıı zarar vermek ıstemıyorum cunkı kımı seslı calısıyor..az menzılle gıdıyor cekısı dustu gıbı seyler soluyor aramızda burdan alan varsa ozellıkle ızmırlı arkadaşlarımın arasında bu ıstasyondan alan var sa bılgı verebılırse sevınırım |
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde pegoulara kesınlıkle totalden alın dıye cok yerde okudum ama devır ekonomı devrı ancak ekonomı ıcınde motordan olmaya gerek yok:D
|
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
kesinlikle alma!!!alanlar hep serviste mazotta su çıkıyor bilgine,deneyip başına iş alan arkadaşlarım var... |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptğın en güzel şey bence bende shelden başka yerden almıyorum 3-5 hesap edelim derken motordan olma ihtimalinde var önceden bende alıodum ordan ama araç performansı resmen düşüo motor ses yapıo bir yerden sonra ve shelden aldığım benzinle ordan aldığım aynı benzin ama ibre oynaması daha farklı oluo ve yakıt daha çabuk bitio öle sezdim...
|
|
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
ne gerek po yada
türk petrol den al ekonomik olsun istiyorsan
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
po dan alıyorum mazotu 4.47 den benzine o kadar indiirm geldi umarım mazota da bir şeyler yaparlar...
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzini shell den akılı kelden alıcan demişler ya bende o yuzden hepp shell den alırım benzini :)) shleden baska benzinliğe girmem.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
bende bu seferlik fulledim daha deneyim edemedim daha önce shelden alıyorsum sürekli motorsesi yükseldi gibi shell den şaşma vesselam ful savesi hem ekonomik hem sorunsuz güç istiyorsan w power...
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
cenkay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Konum: turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
vallahi arkadaşlar beni kesseler shellden başka yerden mazot almam çünki bir çok firmayı denedim hepsi hikaye hele ki en son petrol ofisinden aldığım mazotla otobanda araç 130 km yi görene kadar göbeğim çatladı.bence istasyonları doğru düzgün denetlenen 2 firma var biri shell diğeri bp.biz türk sermayeli şirketlerden yakıt almak istemez miyiz.bizi mazot aldığımıza alacağımıza pişman ediyorlar.benim fikrim bu.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hocam valla bizim minibüse aytemizden alıyoruz açıkçası hiç sıkıntı yaşamadık ilerde ne olur bilmiyorum.
geçen hafta sanırım aypetten sökeden aldık 3.90 dan ama şöyle bir durum var çok km yapmıyorsa al adam akıllı biyerden sonuçta zaten az yakan araba kullanıyorsunuz bizim 2500cc sürekli çalışıyor mecburen tercih edebiliyoruz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |