![]() |
|
Arac secim??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2012 Saat 22:50 |
Arkadaslar merhaba bi suredir arabami degistirmeyi planliyordum degistirecegime karar verdimde ne alacagima karar veremedim polo 1.4 comfortline seat leon 1,4 tsi yada mini cooper s bunlarin arasinda kararsiz kalmis bulunmaktayim biliyorum nerdeyse 3 aracta birbirinden farkli segmentlerde ama belirledigim bi segment yok zaten polo guzel fakat donanim zayif cooper s model olarak aklimda soru isareti birakiyor en agir basan aslinda leon ama net karar veremiyorum buldugum araclarin linklerini eve gidince aticam yardimlarinizi bekliyorum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bırak simdi leonu poloyu bir peugeottcu aracını baska bir peugeot almak için satar :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😄😄😄Oylede bulamadim guzel bi pejo 2 aydir pejo bakiyordum zaten
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
leon tercih ederim.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
valla ben gti satarsam eger allah kısmet ederse rcz ile tanışmak istiyorum çok meragım var o aracta.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
polo 1,4 comfortline
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2179033/detay/ mini cooper s http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02839460/detay Seat leon 1,4 style http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01044467/detay Not seat leonu örnek olarak koydum yazan rakam fazlasıyla yüksek 33 civarı düşündüğüm rakam NOT: Almamı yada almamamı söyleyen arkadaşlar nedenlerini söylerse sevinirim hepinizin tavsiyelri benimiçin önemli |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Rcz nin fiyatı fazlasıyla aşar beni rcz alacak kadar birikimim olursada S2000 tercih ederim
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
orası öyle arkadasım benide asıyo ama meragım var yani eninde sonunda alıcam rcz.benim aracı all sahibindene koydum :D
|
|
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bence cooper bende baya niyetlenmiştim bi ara..
|
|
![]() |
|
Bende niyetliyim bu aralr cooper a bakalim nasip:)
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
cooper bağımlılık yaratır hele ki s ise ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |