|
406 stop sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahnight
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: seydişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 18:31 |
Aracımın mazot filitresini değiştirdim ve motoru yıkattım araç ta giderken motor korumasına gecip stop etme arzası meydana geldi filitreyi tekrar değiştirdim bu sefer sadece giderken stop etmeye başladı sorun ned en kaynaklanabilir.
|
|
estair
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
acaba motoru yıkatınca motorun arkasında darbe sensörü veya vuruntu sensörü var kabloları cıkmıs olabilir aracınız yuksek hızda stop ediyodur heralde
|
|
106 xr 1994
|
|
ahnight
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: seydişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doğrudur yüksek hızda stop ediyor dediklerinizi bi kontrol edeyim
|
|
ahnight
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onları kontrol ettim bi sorun yok bilen varsa bu mazot filitresinin takılı olduğu yerdeki en üstte takılan kapagın takılış şekili veya takarken yapılması gereken bi ayar varmı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |