![]() |
|
106 Mk1 Xr Jant Olayı Yardımm :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yanyanomer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yanyanomer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 01:56 |
Arkadaşlar merhaba
3 ay büyük hevesle çok temiz bir mk1 xr buldum ve direk aldım. Hemen hemen aracı komple yeniden yarattık sayılır. Ama bu jant olayı canımı sıkmaya başladı. Araç 750 kg olduğu için bildiğiniz gibi 3 bijon. Bunu 4 bijona nasıl çevirebiliriz? Valla bilgisi olan varsa çok makbul geçecek.
Düzenleyen yanyanomer - 24 Ekim 2012 Saat 01:56 |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum çevirir ustalar ama hiçbirşey orjınalin yerını tutmaz yarın yada herhangi bir gün sorun yaşarsan hadi? kaldı ki bu aracın en onemlı organı.hız vs yapıcaksın hayatınla oynamış olmazmısın?
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevirilebilir. Orjinal gibi de olur ama birazcik masrafli olur. Sunlari alman gerekir ve ekstralar cikabilir.
http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-106-Front-Struts-Suspension-Disk-/160906260283?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3APeugeot|Model%3A106&hash=item2576c2af3b http://www.ebay.co.uk/itm/peugeot-106-rear-axle-/110969807390?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19d650e21e Eger dogru parcalari almazsan mil de alman gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |