|
ayak aydınlatması için bsi dan çıkış almak ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 Saat 22:51 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Lüks araçlarda ayak aydınlatması dediğimiz olay vardır forumdada bir çok arkadaş bunu gerçekleştirdi. Ben de aracın aydınlatmalarını ekndim warm white diye anılan gün ışığı sarısı renginde donattım. Ayakllıklara ve kapı kenarlarına yapmayı düşünüyorum. Akımı alacağım yer konusunda tavan lambasını düşündüm ayrıca bir buton koymak mantıksız. Bu yüzden tavandan kablo çekene kadar BSİ dan çıkışını bulup daha az zahmete katlanmayı düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan duyarlı arkadaşları yardımları için bekliyorum(bayramda sevindirin şu garibi zaten Cruise olmadı ) Aydınlatma için 5050 smd ledli suya dayanıklı led şerit kullanacağım. |
||
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
alicim az sabredersen, sorunu yanıtlıycam, torpido lambası işine giriyorum, ufaktan torpidoyu sökücegim. ve benzer ayak aydnlatmayı ön kapı altlarına düşünuyorum.nerde elektrik voltaj var bsi de ne var çözünce msjlarım seni. ufaktan sedre dökümanları içinde kaybolmus durumdayım :)
bence tavan aydınlatmadanda cekebilirsin hat, kabloları sol direkten yukarı cıkıyor, pug 6263 bagaj aydınlatma lambasını 2 adet ayak alydınlatma olarak torpido altına sag sol uygulamıslar bir belçika forumunda gördüm ... |
||
206+ hdi
|
||
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bence BSİ felan ugrasma ben 307 ye yaptım ön ve arkalar için hıc bıyerde kablo göremezsin arkaların taban doşemesi uğraştırdı biraz ama tavandan aşağıya kablo indirmek 10 dakikamı bile almadı arabamı bir haftalığına babama verdim memlekete gittiler araba olsaydı sana resimlerini çekip atardım yaptığım iş çok hoşuma gitti
|
||
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
|
BSI falan uğraşmayın, ön konsolun altından çakmak girişinden kablo çekin, şerit ledleri bağlayın. Ben yaptım 2-3 aydır kullanıyorum sıkıntı yok. Yalnız tavsiyem ışık ayarlı bir sistem kurun zira çok parlak olunca güzel durmuyor, Loş ışık daha güzel...
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elektriği almak istedikten sonra yer çok.
Benim amacım kapının açılmasına adapte etmek. Ayrıca bir kontrol ünitesi ekleyene kadar arduino koyarım :D BSi dan almak istiyorum çünkü sonradan çekilen kablolar 5-10 yıl sonra sıkıntı yaratacak ne bana ne de başkasına sıkıntı çıkmasın. Ayrıca BSi çıkışlarını detaylı öğrenirsem teybin çıkışına gündüz farı yapacağım. Aracımda kapıları açtığımda teyp çalışmaya başlıyor ve kilitledikten 50sn sonra teyp kapanıyor. |
||
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
|
|
||
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ali teybin elektrigini nerden aldında kapı acınca teyp calısıyor. teybin cıkısına gündüz farı nedir ali ? |
||
206+ hdi
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracın teyp soketinden alıyo abi başka bir yerden almıyor. Şİmdi gündüz ledi projem var. 3wlık yuvarlak suya dayanıklı ledler var. Bunlardan 6 tane alıp ızgaraya yapacağım. Bunun elektriğini düğme ile çalıştırmak yerine teypten alıyım diyorum. Çünkü teybe gelen elektrik(aküden değil BSI(kontak) dan) ile iliştirebilirsem harika olacak. ÇÜnkü ben arabayı kitlediğimde teyp çalışıyor 50sn sonra kapanıyor. Yine arabayı açar açmaz teypte açılıyor. Bu şekilde bağlarsam açık unutma ihtimalide ortadan kalkıyor. Düzenleyen Alicilik - 01 Kasım 2012 Saat 16:04 |
||
halilefe
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar ben aracı yeni aldım ama orjinal teyp üzerindedeğildi 50 TL lik dandik bir teyp var ama kumanda kolum çalışmıyor sorun teypten mi yoksa kumanda kolum mu arızalıdır .Yardımlarınızı bekliyorum.
|
||
halilefe
|
||
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
|
Aracınız ne model olarak söylerseniz daha çok yardımcı olunabilir. Kumanda kolunun çalışmaması çok normaldir. Tahmin ediyorum değiştiren kişi sadece teybi çıkarıp yeni bir teyp takmıştır. Teyp üzerinde eğer W/R dedikleri çıkıştan mevcut ise ara aparatlar satılıyor ebayde falan alıp takabilirsiniz o zaman kumanda kolunuz aktif hale gelir. Örnek aparat link: |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mahmut hocam döktürmüş yine ellerine sağlık Az kaldı şu led yazısını tamamlayım sonra bu teyp için bir başlıkta bütün bilgileri paylaşacağım. Hatta mümkünse sabit başlık olmasını rica edecem Ama midtermler başladı biraz aradan sonra |
||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
|
Kaptım senden bir şeyler her yere yazıp duruyorum valla napayım . Benim teybi değiştirirken video çekeriz onuda koyarsın sayfaya çorbada benim de tuzum olur .
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben de böyle böyle öğrendim Parçalar gelsinde yapıcaz güzel şeyler. |
||
tellotello
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
|
Bu postu kirletmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum, Steering parça hazır kol için yani, evde yatıyor şu anda bayağı teferruatlı bir şeymiş ya . Teyp zaten aklımda biliyorsun şu işim biter bitmez siparişi geçeceğim ama düşündüren şey alttaki 5 li changer ondan muhakkak kurtulmak istiyorum. Oraya koyacak kutu düşündürüyor sadece. Özel servisle konuştum orijinaline çok pahalı dediler ama son çare alacağım gibi görünüyor.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yok yok ben olayı çözdüm. Ben de senin gibi parça bekliyorum hongkongdan gelsin nerden nasıl aldığımı paylaşacağım. Teyp-stalk tmm diyelim. o çerçeve baya dert demekki. Mkineci tanıdık yok mu söylesek yapmaz mı oraya bişi |
||
ibrahim51
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim51
|
|
gerçekten tebrikler ses sistemi yaptırdığımda kime sorduysam kol iptal olur demişti siz başarmışsınız benim 2005 dizel 206 ım var ve pioneer mvh-1400ub cd çalar kullanıyorum aynı uygulamayı bende yapabilirmiyim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
|
||
2005 1.4 HDİ X-Design 206
2010 1.6 HDİ Auto 308 2010 1.6 Megane 3 Privilege |
||
metegorkem
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
|
|
sol direk derken ? tam olarak nerden geliyor bu tavan lambasının kablosu ? güzergahı neresi acaba ?
|
||
Yeşil Peugeot 307 XS 1.6 Benzin+LPG
|
||
terziib
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende jvc r234 teyp var bunla kol çalışırmı araç 2001 model 206
|
||
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konu biraz ses kontrol koluna dönmüş fakat,ayak aydınlatması için şunu diyebilirim,tepe lambasından hat alınarak ön ve arkalara yerleştirdim herhangi bir sıkıntı yok,sağ-sol direkten aşağı hat çektim aynı noktadan da arka koltuklara uzattım hem öne hemde arkaya işi sağlamlaştırmak için direnç attım,bu tip işleri sen daha iyi bilirsin.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |