|
307 Koltuk Rahatsızlığı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alcolique
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 Saat 10:44 |
Merhaba arkadaşlar ,
Ben ortalama bir TÜRK insanı olarak 1.78 boylarında 90 kilo civarında bir vücuda sahibim. Fakat 307 min herşeyinden memnun olmama karşın koltukları beni deli ediyor hiç yanal destek yok , kafalık hareket etmiyor kafamı dayayamıyorum bile. Arabam 307 nin baz modeli bu sebepten kol dayama bulunmamakta malesef bende en azından biraz konfor katsın diye armster in 307 için ürettiği kolçaktan sipariş verdim gelince monte eder fotolarını paylaşırım. Bunun dışında kılıf takarak orjinalliğini bozmak istemiyorum koltukların. Sizlere sorum sizde koltuklardan memnun değil misiniz? Rahat edebilmek için ne gibi değişiklikler yapabilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
2004 Peugeot 307 XR 1.4 HDI İnci Beyazı
6000k Xenon |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
aslında kılıf vs. takmayacaksan yanal destek vs. orjinal haliyle pek fazla bir şey yapma şansın yok. Ayrıca kol dayama siparişi vermekle iyi yapmışsın çünkü bende orj. kol dayama var ve yaslandığımda kırdım :)) yani benimde senden bir farkım yok 1.80 boy 98 kg. :)) bu arada kol dayama gelince resimleri paylaşırsan sevinirim. Çünkü orj. iptal edip bende taktırmayı düşünüyorum.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kafalıklardan benim de şikayetim var, uzun süreli sürüşte kafamı dayamak istesem yola açımı kaybediyorum resmen. Süs duruyor sanki.
Kol dayama benim XS'te hiç yok, sırf orjinallik saplantım yüzünden takamıyorum bişey. Uygulama resimlerini bekliyoruz..
|
|
alcolique
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
|
Siparişi verdim ama bayramdan sonra gelir heralde monte ettikten sonra hemen paylaşırım sizinle resimleri.
Koltuk döşemecisine filan gitsem oraları usulce açıp biraz dolgu yapabilir mi acaba. Kafalıklara yapıcak pek birşey yok babama geçenlerde 2006 c5 aldık koltuğa resmen cuk oturuyorsun:D
|
|
6000k Xenon |
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
kafalığın görevi kafa dayamak değildir. ani fren, kaza anında boyun yaralanmalarını önlemektir.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
alcolique
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
|
Kafalıkla kafamız arasında ne kadar boşluk varsa o kadar yaralanma riskimiz artıyor.
Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
|
|
6000k Xenon |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkaya bel dayama yastığı al artı bende kolçak taktım ama portatif çok rahat koltuğun rahatlığına gelince daha önce kullandığım araçlar ile pug arasında gerçekten fark var araçta uzun yol yapınca sırt ağrısı yapmadı rahat aracım düşük spor yay var 18 inç janta var konforu kesinlikle öldürüyor ama yinede şikayetim yok.
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
alcolique
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
|
Bizde 99 Passat var bide 2006 C5 var onlarla kıyaslıyorum heralde koltuğu. Müsait zamanımda bi döşemeciye gideceğim bakalım ne gibi uygulamalar yapılabiliyor öğreneyim.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Kol dayama geldiği zaman fotoğraflarını sizinle paylaşırım. Saygılar...
|
|
6000k Xenon |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam valla bende aynı sıkıntıyı çekiyorum hoş koltuk fena değil ama kol dayamaya ihtiyacım var alışkanlık oldu diğer arabadan.. link falan varsa atabilirsen sevinirim..
|
|
sert-aç
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
imzamdakı aracı kullanıyorum yan destek lerde dahıl hemen hemene bındıgım en rahat koltuk lar arasında ılk 3 e gırer
|
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
alcolique
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
|
http://www.hepsiburada.com/liste/armster-peugeot-307-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-gri-7119/productDetails.aspx?productId=otelf7119&categoryId=20036520
Benim aldığım kol dayama budur. Çok araştırma yaptım en kalitelisi buymuş. Ürün elime bugün ulaştı en kısa zamanda montaj fotolarını göndericem. Vidalamadan çift taraflı bantla yapmayı düşünüyorum bakalım taşıcakmı. Saygılar...
|
|
6000k Xenon |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |