![]() |
|
206+ 1,4 hdi envy |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
electman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2012 Saat 16:54 |
herkese iyi forumlar arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum
2011 ocak ayında 206+ 1,4 hdi envy modellerinde sıfır anahtar teslim fiyatı kaçtı hatırlayan varmı? Asıl soruma gelirsek 2011 206+ 1,4 hdi envy boya hata kaza darbe yok 8000 km (sekizbin) de yani anlayacağınız araç sıfır gibi 24000TL istiyor. Bu işlerde uzman arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden tşkler. |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat gayet iyi
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
electman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
Tsk ederim dostum cevabın için banada fiyatı uygun gibi geldi fakat küçük olduğu için endiselerim var biraz
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Envy 206+ ın feline modelidir. En full donanıma sahip.
Fiyatı gayet makbul bence bir araştırın arabda sıkıntı olmasın. 2010 kasımda comfort aldım stil paket ile 1.4 hdi motor 25.800e aldım. 2 ay sonra envy çıktı pişman oldum 28000den başlıyordu yanılmıyorsam. |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
fiyat 8000 deki arac için cok düşük 50000 lerdeki comfortlara o paraları isteyen bile tek tük aracı iyi araştırın
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
arkadaşlar sağolun yorumlarınız için araç akrabamda zaten biliyorum zaten sadece aldığı fiyatı soramıyorum :) buraya yazayım dedim bende 24den daha aşağı almaya çalışcam bakalım
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aldım arabayı yorum yapan yapmayan herkese tşk ederim artık modifikasyon zamanı :)
Saygılar Sevgiler... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hadi hayılrı olsun güle güle kullanın.
Neler düşünüyorsunuz ? |
|
![]() |
|
cam filmi, yay, jant, spoiler, krom çıtalar birde tabiiki seninde yardımınla müzik sistemi :)
|
|
![]() |
|
Jant sana kalmista su krom cita oluyiini hic sevmiyorum ben. Siyah araclarda panjur ve bagaj kapagona incr serit atiyolar hos oluyor aslinda acik renk aracta hos llmiyor.
Digerleri maddiyata bakar. Mobilden giriyorum okuldayim Aksam evde donus uapcam ses icin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |